Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #21 osiiiiii dedi: Oyun GTA 5 kac saate iner? Dün 7'den beri indiriyor cok sıkıldım. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakası yok fakat %50 indirim varken mi aldınız. Bende almayı düşüyorum da o yüzden yanlış anlamayın.
osiiiiii dedi: Oyun GTA 5 kac saate iner? Dün 7'den beri indiriyor cok sıkıldım. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakası yok fakat %50 indirim varken mi aldınız. Bende almayı düşüyorum da o yüzden yanlış anlamayın.
osiiiiii Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #22 Bambi.w dedi: Konu ile alakası yok fakat %50 indirim varken mi aldınız. Bende almayı düşüyorum da o yüzden yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... Evet 375TL'ye aldim.
Bambi.w dedi: Konu ile alakası yok fakat %50 indirim varken mi aldınız. Bende almayı düşüyorum da o yüzden yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... Evet 375TL'ye aldim.
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #23 osiiiiii dedi: Evet 375TL'ye aldim. Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
osiiiiii dedi: Evet 375TL'ye aldim. Genişletmek için tıkla... Ben de almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
osiiiiii Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #24 Darwin19 dedi: 15GB indiyse dün akşam 7'den beri burada bir çakışma var hızınız 1.8Mbps değil o zaman hocam çok daha yavaş olması lazım. Ya da bu süre boyunca indirme açık değildi. Genişletmek için tıkla... Sabaha doğru bi kapattim toplam dosya 110gb
Darwin19 dedi: 15GB indiyse dün akşam 7'den beri burada bir çakışma var hızınız 1.8Mbps değil o zaman hocam çok daha yavaş olması lazım. Ya da bu süre boyunca indirme açık değildi. Genişletmek için tıkla... Sabaha doğru bi kapattim toplam dosya 110gb
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #25 osiiiiii dedi: Sabaha doğru bir kapattim toplam dosya 110GB. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, fazla bir GB oyun. Zaten inmesi 1 gün sürecek.
osiiiiii dedi: Sabaha doğru bir kapattim toplam dosya 110GB. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, fazla bir GB oyun. Zaten inmesi 1 gün sürecek.
osiiiiii Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #26 No kaan6789 dedi: İnternet hızınız çok yavaş uzun sürer. Genişletmek için tıkla... İnternet 25Mbps ama neden 1.8 veriyor cözemedim 2.5 gibi bir şey vermesi lazim üstelik altyapiya bağli bir internet Bambi.w dedi: Ben de almayı düşünüyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
No kaan6789 dedi: İnternet hızınız çok yavaş uzun sürer. Genişletmek için tıkla... İnternet 25Mbps ama neden 1.8 veriyor cözemedim 2.5 gibi bir şey vermesi lazim üstelik altyapiya bağli bir internet Bambi.w dedi: Ben de almayı düşünüyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #27 osiiiiii dedi: No. İnternet 25Mbps ama neden 1.8 veriyor cözemedim 2.5 gibi bir şey vermesi lazim üstelik altyapiya bağli bir internet. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Benim bazen km/s düşüyor. En fazla olsa olsa 1.7MB/s belki o kadar bile olmaz. Bambi.w dedi: Benim bazen km/s düşüyor. En fazla olsa olsa 1.7MB/s belki o kadar bile olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de sadece ben internet kullanıyorum ve moden yan odada ben internet çubuğu muydu ismini unuttum onunla internete bağlanıyorum.
osiiiiii dedi: No. İnternet 25Mbps ama neden 1.8 veriyor cözemedim 2.5 gibi bir şey vermesi lazim üstelik altyapiya bağli bir internet. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Benim bazen km/s düşüyor. En fazla olsa olsa 1.7MB/s belki o kadar bile olmaz. Bambi.w dedi: Benim bazen km/s düşüyor. En fazla olsa olsa 1.7MB/s belki o kadar bile olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir de sadece ben internet kullanıyorum ve moden yan odada ben internet çubuğu muydu ismini unuttum onunla internete bağlanıyorum.
osiiiiii Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #28 Bambi.w dedi: Benim bazen km/s düşüyor. En fazla olsa olsa 1.7MB/s belki o kadar bile olmaz. Bir de sadece ben internet kullanıyorum ve moden yan odada ben internet çubuğu muydu ismini unuttum onunla internete bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla daha geç iniyor Ethernet'le bağlansan daha faydali FPS oyunlarindada ms in en dipte oluyor.
Bambi.w dedi: Benim bazen km/s düşüyor. En fazla olsa olsa 1.7MB/s belki o kadar bile olmaz. Bir de sadece ben internet kullanıyorum ve moden yan odada ben internet çubuğu muydu ismini unuttum onunla internete bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla daha geç iniyor Ethernet'le bağlansan daha faydali FPS oyunlarindada ms in en dipte oluyor.
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #29 osiiiiii dedi: Onunla daha geç iniyor Ethernet'le bağlansan daha faydali FPS oyunlarindada ms in en dipte oluyor. Genişletmek için tıkla... FPS oyunu pek oynadığım yok. Tek sıkıntı indirme ve yükleme hızında. osiiiiii dedi: Onunla daha geç iniyor Ethernet'le bağlansan daha faydali FPS oyunlarindada ms in en dipte oluyor. Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun yüklenirken veya güncellerken en fazla 1.7MB/s. olmuştu.
osiiiiii dedi: Onunla daha geç iniyor Ethernet'le bağlansan daha faydali FPS oyunlarindada ms in en dipte oluyor. Genişletmek için tıkla... FPS oyunu pek oynadığım yok. Tek sıkıntı indirme ve yükleme hızında. osiiiiii dedi: Onunla daha geç iniyor Ethernet'le bağlansan daha faydali FPS oyunlarindada ms in en dipte oluyor. Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun yüklenirken veya güncellerken en fazla 1.7MB/s. olmuştu.
osiiiiii Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #30 Bambi.w dedi: FPS oyunu pek oynadığım yok. Tek sıkıntı indirme ve yükleme hızında. Steam'den oyun yüklenirken veya güncellerken en fazla 1.7MB/s. olmuştu. Genişletmek için tıkla... Benim şuan 2 ve 2.5 arasi gidp geliyor Şuan indi çok şaşırdım
Bambi.w dedi: FPS oyunu pek oynadığım yok. Tek sıkıntı indirme ve yükleme hızında. Steam'den oyun yüklenirken veya güncellerken en fazla 1.7MB/s. olmuştu. Genişletmek için tıkla... Benim şuan 2 ve 2.5 arasi gidp geliyor Şuan indi çok şaşırdım