Ömer Tuğra Hectopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #1 GTA 5'i resimdeki sistem ile 45-35 fps arası sadece texture quality highda olarak oynuyorum. Bazen kaplamalar geç yükleniyor ve can sıkıyor. Sebebi nedir nasıl çözebilirim? Sıcaklık değerleri işlmeci sıcaklığı 65-80 derece arası oynuyor. Video : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
GTA 5'i resimdeki sistem ile 45-35 fps arası sadece texture quality highda olarak oynuyorum. Bazen kaplamalar geç yükleniyor ve can sıkıyor. Sebebi nedir nasıl çözebilirim? Sıcaklık değerleri işlmeci sıcaklığı 65-80 derece arası oynuyor. Video : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Offline_ Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #2 ben sorunu fxaa yı açarak çözdüm