GTA 5 kaplama sorunu

Ömer Kahraman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar , gta 5 de aşırı derecede kaplama sorunu var. Windows 10 orijinal 64 bit var. Bütün sürücüler güncel. Amd 15.7.1 sürücüsü var şuan. Gta 5 orijinal. Oyunda en ufak bile kasma yok ama kaplamalar aşırı derece geç yükleniyor. İşlemci : amd athlon II x2 245 processor Ekran kartı : Asus r9 270 Ram: Crucial 8 gb 1600 mhz Anakart: asus m578l-m lx 3
k.jpg
kk.jpg
kkk.jpg

Son düzenleme:
Hocam artifects sorunu olabilir mi acaba ? Bildiğim kadarıyla belirtileri grafiklerde çatallanma, grafiklerin birbirine girmesi vs.

Bazı AMD Ekran kartlarında özellike R9 280 serilerinde oluyor ama sizinkinde de olabilir. Başka bir oyun açın oyun da oynayıp grafiklerde bozulma görüyorsanız bu sorun olabilir.

Eki Görüntüle 95305 bu şekilde bi' sorun mu var ?
GTX850M'de de aynı sorun var :) Ama son güncellemeler ile pek fazla karşılaşmadım.

Arkadaşlar vysnc kapatınca kaplamalar biraz daha erken yüklenmeye başladı. Bide gta 5 i steamden 60 gb lık oyunu 6 saat de indirdim. İndirirken bazı yerlerde hata olabilir mi ? İnternetim indirme hızı 3 mb.

Arkadaşlar vysnc kapatınca kaplamalar biraz daha erken yüklenmeye başladı. Bide gta 5 i steamden 60 gb lık oyunu 6 saat de indirdim. İndirirken bazı yerlerde hata olabilir mi ? İnternetim indirme hızı 3 mb.
Eksik indirmedin. Oyundan kaynaklı bir sorun. Çünkü kaplama ayarlarını düşürünce bile yüklenmiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı