GTA 5 kaplama yüklenmeme sorunu

Deniz Akbaş

Hectopat
Daha fazla  
Ben GTA 5 (Grand Theft Auto 5) oynarken yerler boş gözüküyor. Tanrıya emanet gidiyoruz. Franklin'in araba sürerken yavaş çekim özelliği sayesinde az da olsa yükleniyor. O sayede gidiyoruz. Çözüm önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'de boş yer yoksa ondan da olabiliyor. Ben yer açtıktan sonra düzelmişti.

Güncel ++++ Yardımcı olabilecek yokmu

Ya oyunda sorun var, ya senin HDD iptal gibi geliyor buradan bakınca.
Oyun sürümünü ve sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
oyun sürümünü tam bilmiyorum ama oyun orjinal son sürüm sistem özelliklerimide resimlerde belirttim
oyunda herhangi bir kasma fps sorunu vb yaşamıyorum tek sıkıntım bu şekilde yolların vb silinmesi

Dosya Ekleri

• 2015-04-17_00014.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 226
  • A1C704EF7094456D2E3F2A94A0E5D45B.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 262
Valla bana buradan işlemci kaplamaları işleyemiyor gibi geliyor ama, arkadaşları dinle bir önce.

CPU'yla falan alakası yok. Aynısı bendede vardı, Belgelerde Rockstarın içine kendim müziklerimi atıp dinliyodum bu sorun çıkmaya başladı kendi müziklerimi silmedim radyodan diğer müzkleri kullandım düzeldi. SONUÇ: Belgelerde varsa kendi müziklerini sil. %100 Save falan kullanıyosan sil yani oyunun orjinaline uy özelleştirme. Çünkü oyunun bütünlünü bozuyor bunlar. Umarım yardımcı olmuşumdur.

müzik vb kullanmıyorum büyük ihtimalle işlemciden kaynaklı bi sorun düzeltmem için yapabileceğim bişey varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…