V Vvss Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Selam. En son Franklin Michael Jew görevini yaptım Trevor'u açtım Trevoru'n ev t görevini yaptım ama karakterlere geçemiyorum Trevor'un üstünde 3 Franklin'in üstünde 2 yazıyor PS3 yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Selam. En son Franklin Michael Jew görevini yaptım Trevor'u açtım Trevoru'n ev t görevini yaptım ama karakterlere geçemiyorum Trevor'un üstünde 3 Franklin'in üstünde 2 yazıyor PS3 yardım eder misiniz?
TarcJdg Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Trevoru açınca 2-3 görevini yapmak gerek diğerlerine geçmek için. Artı 1 Eksi
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.120 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 Jewel Store'dan sonra michael ve franklin gizliliğe yatıyorlar ve trevor los Santos'a inene kadar değiştirilemiyor. Artı 0 Eksi
Jewel Store'dan sonra michael ve franklin gizliliğe yatıyorlar ve trevor los Santos'a inene kadar değiştirilemiyor.
KS KS V Vvss Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 Vio dedi: Jewel Store'dan sonra michael ve franklin gizliliğe yatıyorlar ve trevor los Santos'a inene kadar değiştirilemiyor.Eki Görüntüle 1135820 Genişletmek için tıkla... İnene kadar derken? TarcJdg dedi: Trevoru açınca 2-3 görevini yapmak gerek diğerlerine geçmek için. Genişletmek için tıkla... 1 çin birde t yaptım 2. Çini yapacağım inşallah açılır çünkü Trevorun görevleri çok sıkıcı. Artı 0 Eksi
Vio dedi: Jewel Store'dan sonra michael ve franklin gizliliğe yatıyorlar ve trevor los Santos'a inene kadar değiştirilemiyor.Eki Görüntüle 1135820 Genişletmek için tıkla... İnene kadar derken? TarcJdg dedi: Trevoru açınca 2-3 görevini yapmak gerek diğerlerine geçmek için. Genişletmek için tıkla... 1 çin birde t yaptım 2. Çini yapacağım inşallah açılır çünkü Trevorun görevleri çok sıkıcı.
TarcJdg Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #5 Vvss dedi: İnene kadar derken? 1 çin birde t yaptım 2. Çini yapacağım inşallah açılır çünkü Trevorun görevleri çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Biraz görev yapınca Los Santosa gidiyorsun Trevorla o zaman diğerleri açılıyor. Artı 0 Eksi
Vvss dedi: İnene kadar derken? 1 çin birde t yaptım 2. Çini yapacağım inşallah açılır çünkü Trevorun görevleri çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Biraz görev yapınca Los Santosa gidiyorsun Trevorla o zaman diğerleri açılıyor.
4 447080 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 832 Çözümler 4 12 Ağustos 2021 #6 Önce Trevor'ın görevleri tamamlanmalı. Artı 0 Eksi
İmajiner Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 12 Ağustos 2021 #7 Trevor ile birkaç görevi tamamladıktan sonra, öbür karakterlere geçiş yapabiliyorsun. Artı 0 Eksi