GTA 5 karakter değişmiyor

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
Michael ve franklin ile mücevherciyi soydum daha sonra Trevor'a geçtim, Franklin'e görev geldi geçmeyi denedim sol üstte yazı çıktı biraz zaman geçsin dedi, bayağı dolaştım ama deniyorum o yazı çıkmıyor, daha önce de GeForce Experience yüzünden zor geçiliyordu, şimdi de 3 gündür uğraşıyorum ne Michael'a ne de Franklin'e geçiş yapıyor, bir de karakter geçişlerinde sağ alttaki yerde trevor ve Franklin'nin üzerinde "1" yazıyor, yardımcı olursanız sevinirim oyuna devam edemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Trevor da belli başlı görevleri yapmanız gerekiyor zaten sonucunda Micheal ile Trevor buluşuyor olması lazım uzun zamannönce bitirdiğimden pek hatırlamıyorum ama Trevor ile biraz görev yapmanız lazımdı.

Hocam en son Trevor ile 3 dakikada 25 kişi öldür görevini yaptım sonra da Franklin'nin evinin orada haritada yeşil T harfi ve üzerinde soru işareti var, Trevor'a görev geldiğini nasıl anlarım, sadece evi arabası bir de ben garaj almıştım onlar turuncu olarak işaretli, Mauda'yı aradım yibe bir şey olmadı

Trevor'a görev gelirse alt bastığınızda karakter altında görev sayısı çıkar ve haritada turuncu olarak görev görünür.

Bende de aynısı oluyor, nasıl düzeltirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…