Gta 5 Kasma Sorunu

Onur Özgür

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlık da kasma diye yazdım ama aslında tam olarak kasmıyor ara sıra takılma yapıyor. Sistemim imzamda mevcuttur. Ayrıca hdd de bad sector sorunu var ondan olabilir mi?(Oynadığım ayarlar medium hight arası)

Oyun maalesef bir çok sistemde bu sorunu çıkarmakta. Yine de siz işlemci ısı değerlerinizi bir kontrol ediniz. Çünkü ani fps düşüşlerinin genellikle sorumlusu işlemciler oluyor...

Hdd ile alakası olabilir mi ben onu merak ediyorum. Cpu ısı değerleri normal gözüküyor.
Edit: Galiba hdd ile alaksı var. Çünkü oyunu yedeklemiştim harici disk'e ordan girdim kasmalar azaldı. Yani arada fps düşüşleri oluyor. Ama takılmalar olmuyor. Ayrıca 2 gb ram vardı diğer pc'de onu da taktım şuan baya rahat oynuyorum oyunu. 2 gb ram diğer pc'nin olduğu için onu kullanamayacağım "hepsiburada"dan 4 gb ram sipariş ettim inşallah onu takınca rahat rahat oynarım şu oyunu. Oyun sen de nasıl çalışıyor. @dessan44

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı