Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 31 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. GTA 5 polis modu yüklediğimde hep kastı. Hiç kasmazken polis modunu yüklediğimde hep kasma oldu. Yardım eder misiniz? Oyunum orijinal.
Merhaba arkadaşlar. GTA 5 polis modu yüklediğimde hep kastı. Hiç kasmazken polis modunu yüklediğimde hep kasma oldu. Yardım eder misiniz? Oyunum orijinal.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 12 Haziran 2020 #11 enter dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu kanal yardımcı olacaktır. Kendisini severek izlerim. Ama dediklerini atlamadan yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... CyBorgBS dedi: Merhaba dostlar benim sistemde gta 5 ne yaparsam yapıyım kasıyor sistemim kötümü? Lenovo 4GB RAM 2.40 GHz Nvidia GeForce 840M 4gb İntel i7-5500u Sizce nasıl bir ayar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Arkadaşın önerdiği videoya bir bak istersen ben izlemedim ama yararlı gözüküyor. Artı 0 Eksi
enter dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu kanal yardımcı olacaktır. Kendisini severek izlerim. Ama dediklerini atlamadan yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... CyBorgBS dedi: Merhaba dostlar benim sistemde gta 5 ne yaparsam yapıyım kasıyor sistemim kötümü? Lenovo 4GB RAM 2.40 GHz Nvidia GeForce 840M 4gb İntel i7-5500u Sizce nasıl bir ayar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Arkadaşın önerdiği videoya bir bak istersen ben izlemedim ama yararlı gözüküyor.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #12 CyBorgBS dedi: Merhaba dostlar benim sistemde GTA 5 ne yaparsam yapayım kasıyor sistemim kötü mü? Lenovo. 4 GB RAM. 2.40 GHz. NVIDIA GeForce 840M 4 GB. Intel i7-5500U. Sizce nasıl bir ayar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeni konu aç. Artı 0 Eksi
CyBorgBS dedi: Merhaba dostlar benim sistemde GTA 5 ne yaparsam yapayım kasıyor sistemim kötü mü? Lenovo. 4 GB RAM. 2.40 GHz. NVIDIA GeForce 840M 4 GB. Intel i7-5500U. Sizce nasıl bir ayar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeni konu aç.
KS KS Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 13 Haziran 2020 #13 enter dedi: Yeni konu aç. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Polis modu sistemime uymuyor. Eski sürümünü indirdim. Artı 0 Eksi
enter dedi: Yeni konu aç. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Polis modu sistemime uymuyor. Eski sürümünü indirdim.
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #14 CyBorgBS dedi: Merhaba dostlar benim sistemde GTA 5 ne yaparsam yapayım kasıyor sistemim kötü mü? Lenovo. 4 GB RAM. 2.40 GHz. NVIDIA GeForce 840M 4 GB. Intel i7-5500u Sizce nasıl bir ayar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... RAM düşük kardeşim ondandır. Artı 0 Eksi
CyBorgBS dedi: Merhaba dostlar benim sistemde GTA 5 ne yaparsam yapayım kasıyor sistemim kötü mü? Lenovo. 4 GB RAM. 2.40 GHz. NVIDIA GeForce 840M 4 GB. Intel i7-5500u Sizce nasıl bir ayar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... RAM düşük kardeşim ondandır.