GTA 5 kayıp olan araç nasıl bulunur?

Emin Faruk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD
Merhaba. GTA 5 de motor satın aldım sürerken öldüm bulamıyorum geri garajda yok haritada da yok.

Online moddaysan ilk Los Santos Customs gibi birisi var onu arayın orada bakın orada olması lazım seçince getiriyor. Ya da mors mutual insurance i arayın orada da bulabilirsin. Story mode daysan polis karakolunun yanında yer var haciz araçlar için orada olabilir.

Online da o dediğiniz yeri arıyordum ama Online da değilim. Impound cars diye bir yer vardı haritada haciz araçlar orada oluyormus sanırım ama oraya gittim 250 dolar verdim hep başka bir arabamı veriyor aldığım arabayı vermiyor anlamadım.

Online da o dediğiniz yeri arıyordum ama Online da değilim. Impound cars diye bir yer vardı haritada haciz araçlar orada oluyormus sanırım ama oraya gittim 250 dolar verdim hep başka bir arabamı veriyor aldığım arabayı vermiyor anlamadım.
Bulabildiniz mi? Vehicle İmpound'da bende de çıkmıyor garip bir şekilde.

Çok zaman oldu tam hatırlamıyorum ama bulamamıştım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı