GTA 5 kayıt dosyalarını görmüyor

Xglowwormx

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5'i Windows'u yeniden kurduğum için tekrar dosyaları falan yükledim ama Rockstar hesabımı falan da girdim ama oyunda hikaye modu tekrar başladı ve kayıtlı dosya yok diyor. Eski Rockstar Launcher ile social klup dosyalarini değiştirdim yine aynı eski dosyalar duruyor, ne yapmam lazım oyun kaydetmiyor mu? O kadar ilerlemistim hikaye modunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'i Windows'u yeniden kurduğum için tekrar dosyaları falan yükledim ama Rockstar hesabımı falan da girdim ama oyunda hikaye modu tekrar başladı ve kayıtlı dosya yok diyor. Eski Rockstar Launcher ile social klup dosyalarini değiştirdim yine aynı eski dosyalar duruyor, ne yapmam lazım oyun kaydetmiyor mu? O kadar ilerlemistim hikaye modunda.
[/QUOTE
İnternet üzerinde bölüm bölüm kayıtlar var. Herhangi birini indirerek istediğiniz bölümden başlayabilirsiniz.

O bölüme kadar tüm bölümleri indirmek mi gerekiyor yoksa sadece kaldığım bölümden deva
O bölüme kadar olan tüm bölümleri indirmek gerekmi yoksa sadece kaldığım bölümü indirip ordan devam edebilirmiyim
kardeş site iyi de nerden indiriyoz indirme ile ilgili bşy bulamadım
WWW.GTASAVEGAMES.COM Buradan istediğiniz bölümü indirip o bölümden oyuna başlayabilirsiniz.
indirme yerini bulamadım bide sorumu cevaplarmısın teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı