Belgelerde olması lazım.
Hocam onu aşağı yukarı ben de tahmin ediyorum.
GTA 5 %100 Save dosyası nereye atılır?
YouTube'dan videolarımı izledim fakat belgelerimde GTA 5 girince sadece user Music çıkıyor ama profiles çıkmıyor. Oysaki daha önceden oyunu kaydettim.www.technopat.net
2 farklı dizinde mevcut olabilir.
Steam Cloud'da değilmiş, Rockstar sunucularında saklanıyormuş. Devre dışı bırak veya etkinleştir diye ayarı da mevcutmuş. Benim Save dosyam kurbağa olmuştu dikkatsizliğimden.
Oyundayken Home tuşuna bastığınızda ayarlar kısmından erişebiliyorsunuz Cloud Saves'e.
Eki Görüntüle 1479033
Eki Görüntüle 1479032
Evet bende de sormuştu, ben de dikkat etmedim sanırım okumamıştım, öyle gitti. Rockstar Cloud Save çalışıyor gördüğüm kadarıyla ama dosyadan da kayıt alın derim her ihtimale karşı.Hocam bu Rockstar Cloud oyunu ilk indirince soruyordu ben de hızlı hızlı basınca Cloud alma demiştim benim de Save daha önce patates olmuştu açmayı bilmiyordum teşekkür ettim.
Evet bende de sormuştu, ben de dikkat etmedim sanırım okumamıştım, öyle gitti. Rockstar Cloud Save çalışıyor gördüğüm kadarıyla ama dosyadan da kayıt alın derim her ihtimale karşı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.