Bildiğiniz gibi yakın zamanda GTA 5'in kaynak kodları sızdırıldı ve bunun yüzünden oyundaki online sunucularda hile artışı ve oyunun çökmesi gibi sorunların artacağını düşünüyorum.
Ayrıca, özellikle Epic Games'in oyunu bedava vermesinden sonra mod menücüler (hileciler) ciddi derecede arttı. Yani GTA Online PC uzun zamandır ciddi şekilde hileci kaynıyor. Public lobiler oynanmayacak derecede kötü değil tabii ki, ama toksik hileci kitlesi girdiğiniz lobilerin en az yarısında kendisini gösterecektir.
Arkadaşlarınızla Invite-Only, Closed Friend gibi lobilerde oynamanızı tavsiye ederim. Public lobilere de girebilirsiniz, ama başınıza ne geleceğini hiçbir zaman bilemezsiniz, hileciler oyuncak gibi oynuyor lobilerle.
Oynarken ara ara karşılaştığım manzaralara göz atmak isterseniz,
Bildiğiniz gibi yakın zamanda GTA 5'in kaynak kodları sızdırıldı ve bunun yüzünden oyundaki Online sunucularda hile artışı ve oyunun çökmesi gibi sorunların artıcağını düşünüyorum. Soruma gelecek olur isek, bu sorunlara rağmen GTA 5 "sadece Online" için alınır mı? (180 TL) eğlenceli olur mu?
Onu wiki sayfasından kontrol etmek lazım. Bütün evler heist için uygun olmuyordu diye hatırlıyorum. Galiba haritada yeşil ikon şeklinde gözüken evlerde heist odası oluyordu. Onlar da beyaz ikonu evlerden bir tık pahalı.