FxEfe Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #1 GTA 5 bilgisayarıma yükledim. Ve oyunu açtığımda KEY BINDINGS diye bir pencere geldi ve orada karakterin ve arabanın nasıl kontrol edeceğime dair tuşları gösteriyordu ve orayı ne kadar uğraşsam da geçemedim. Not: Oyunum orjinal değil. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2019
GTA 5 bilgisayarıma yükledim. Ve oyunu açtığımda KEY BINDINGS diye bir pencere geldi ve orada karakterin ve arabanın nasıl kontrol edeceğime dair tuşları gösteriyordu ve orayı ne kadar uğraşsam da geçemedim. Not: Oyunum orjinal değil.
C Calgrie Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 153 Makaleler 1 16 Mart 2019 #2 Restore All Defaults yapsana bi bakalım düzelecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2019
FxEfe Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #3 Calgrie dedi: Restore All Defaults yapsana bi bakalım düzelicekmi? Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim ama denedim olmamıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2019
Calgrie dedi: Restore All Defaults yapsana bi bakalım düzelicekmi? Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim ama denedim olmamıştı.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 16 Mart 2019 #4 FxEfe dedi: Cevap için teşekkür ederim ama denedim olmamıştı Genişletmek için tıkla... Rockstar ın korsan kullananlara karşı bilerek koyduğu önlemlerden biri lütfen orjinalini alın.
FxEfe dedi: Cevap için teşekkür ederim ama denedim olmamıştı Genişletmek için tıkla... Rockstar ın korsan kullananlara karşı bilerek koyduğu önlemlerden biri lütfen orjinalini alın.