Çözüldü GTA 5 key girerken already used hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Parlement

Decapat
Arkadaşlar oyunu Steam aldım bilgisayar birden kapandı ve daha sonra GTA 5 girerken error code hatası alıyorum key gir diyor yani. Steam'den GTA 5'in üzerine tıklıyorum CD anahtarları bölümündeki key kopyalıyorum yapıştırıyorum fakat tekrar bu hatayı veriyor oyunu dün akşam sildim tekrar yükledim aynı değişen bir şey olmadı.

Aldığım hata bu arkadaşlar.

Arkadaşlar 3 gündür sorunu çözmeye çalışıyorum bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 318
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sunu deneyin bakalim.

Programlar (x86 olmayan) -> Rockstar Games klasörüne girin ve PlayGTA5.exe'yi calistirin. Steam acik olsun. Oyun ayni hatayi verecek olursa pencereyi kapatmayin. Gri olan "back" tusuna basin. Giris ekranina geri dönecek böylece. Bu pencerede otomatik giris (beni hatirla ayari) icin tik isareti mevcutsa tiki kaldirin. Kaldirdiktan sonra Steam'den tekrar girmeyi deneyin.
Enis kirazoğlu videosunda bahsetmişti bundan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sunu deneyin bakalim.

Programlar (x86 olmayan) -> Rockstar Games klasörüne girin ve PlayGTA5.exe'yi calistirin. Steam acik olsun. Oyun ayni hatayi verecek olursa pencereyi kapatmayin. Gri olan "back" tusuna basin. Giris ekranina geri dönecek böylece. Bu pencerede otomatik giris (beni hatirla ayari) icin tik isareti mevcutsa tiki kaldirin. Kaldirdiktan sonra Steam'den tekrar girmeyi deneyin.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Sunu deneyin bakalim.

Bahsettiğiniz gibi yaptım sorun çözüldü teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunu deneyin bakalim.

bende PlayGTA5.exe gözükmüyor o dosyada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı