kronos0 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 12 Mart 2022 #1 GTA 5 story mod için Türkçe yama yapacaktım ama Epic Games'de olması gereken GTA 5 klasörü yok. Güncel bir çözüm bulamadım.
GTA 5 story mod için Türkçe yama yapacaktım ama Epic Games'de olması gereken GTA 5 klasörü yok. Güncel bir çözüm bulamadım.
Çözüm kronos0 12 Mart 2022 Webcam kullanan insan dedi: Oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu aç demeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek göstermiyor hocam başta bakmıştım zaten. 429905 dedi: Başka bir oyunu indirmeyi deneyin orada Epic Games indiriceği yolu size gösterecektir aynı yolu takip edip bulabilirsiniz. Bende böyle başlıyor C:\program Files\Epic Games Genişletmek için tıkla... Orada da yoktu indirirken D'ye indirmişim buldum hocam sağolun.
Webcam kullanan insan dedi: Oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu aç demeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek göstermiyor hocam başta bakmıştım zaten. 429905 dedi: Başka bir oyunu indirmeyi deneyin orada Epic Games indiriceği yolu size gösterecektir aynı yolu takip edip bulabilirsiniz. Bende böyle başlıyor C:\program Files\Epic Games Genişletmek için tıkla... Orada da yoktu indirirken D'ye indirmişim buldum hocam sağolun.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 12 Mart 2022 #2 Oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu aç demeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.743 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Başka bir oyunu indirmeyi deneyin orada Epic Games indiriceği yolu size gösterecektir aynı yolu takip edip bulabilirsiniz. Bende böyle başlıyor C:\program Files\Epic Games Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Başka bir oyunu indirmeyi deneyin orada Epic Games indiriceği yolu size gösterecektir aynı yolu takip edip bulabilirsiniz. Bende böyle başlıyor C:\program Files\Epic Games
KS KS kronos0 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 12 Mart 2022 #4 Webcam kullanan insan dedi: Oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu aç demeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek göstermiyor hocam başta bakmıştım zaten. 429905 dedi: Başka bir oyunu indirmeyi deneyin orada Epic Games indiriceği yolu size gösterecektir aynı yolu takip edip bulabilirsiniz. Bende böyle başlıyor C:\program Files\Epic Games Genişletmek için tıkla... Orada da yoktu indirirken D'ye indirmişim buldum hocam sağolun. Artı 0 Eksi Çözüm
Webcam kullanan insan dedi: Oyuna sağ tıklayıp dosya konumunu aç demeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek göstermiyor hocam başta bakmıştım zaten. 429905 dedi: Başka bir oyunu indirmeyi deneyin orada Epic Games indiriceği yolu size gösterecektir aynı yolu takip edip bulabilirsiniz. Bende böyle başlıyor C:\program Files\Epic Games Genişletmek için tıkla... Orada da yoktu indirirken D'ye indirmişim buldum hocam sağolun.