beneymen Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Başlıkta yazdığı gibi oyunumu başlangıçta klavyeyle değil de sanki konsolla oynuyormuşum gibi X simgesi falan gösteriyor. Oyunu silip yükledim, ayarlar kısmını sildim yine de değişmedi. Çözümü bilen var mı? Merak edenler için başlangıç böyle. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 2,5 MB · Görüntüleme: 37
Başlıkta yazdığı gibi oyunumu başlangıçta klavyeyle değil de sanki konsolla oynuyormuşum gibi X simgesi falan gösteriyor. Oyunu silip yükledim, ayarlar kısmını sildim yine de değişmedi. Çözümü bilen var mı? Merak edenler için başlangıç böyle.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 24 Haziran 2023 #2 Kullandığın kontrolcü emülatörleri buna sebep veriyor olabilir. Xbox360ce gibi programlar yüklüyse silmeni veya kapatmanı öneririm. Artı -1 Eksi
Kullandığın kontrolcü emülatörleri buna sebep veriyor olabilir. Xbox360ce gibi programlar yüklüyse silmeni veya kapatmanı öneririm.
KS KS beneymen Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 Famronty dedi: Kullandığın kontrolcü emülatörleri buna sebep veriyor olabilir. Xbox360ce gibi programlar yüklüyse silmeni veya kapatmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... söylediğin uygulama yüklü değil bluestacks yüklü fakat ondan çok daha önce karşılaştım bu hatayla Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Kullandığın kontrolcü emülatörleri buna sebep veriyor olabilir. Xbox360ce gibi programlar yüklüyse silmeni veya kapatmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... söylediğin uygulama yüklü değil bluestacks yüklü fakat ondan çok daha önce karşılaştım bu hatayla
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 24 Haziran 2023 #4 Oyun ayarlarında, Startup sekmesinde oyunu direkt olarak "Story" ya da "Online" olarak ayarlarsan başlangıçta kontrolleri böyle gösterir. Oyun sırasında kontrolleri kontrolcü şemasıyla göstermiyorsa sorun yok. Artı 0 Eksi
Oyun ayarlarında, Startup sekmesinde oyunu direkt olarak "Story" ya da "Online" olarak ayarlarsan başlangıçta kontrolleri böyle gösterir. Oyun sırasında kontrolleri kontrolcü şemasıyla göstermiyorsa sorun yok.
KS KS beneymen Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 Ellie Williams dedi: Oyun ayarlarında, Startup sekmesinde oyunu direkt olarak "Story" ya da "Online" olarak ayarlarsan başlangıçta kontrolleri böyle gösterir. Oyun sırasında kontrolleri kontrolcü şemasıyla göstermiyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğin gibi yapmışım kapattım Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Oyun ayarlarında, Startup sekmesinde oyunu direkt olarak "Story" ya da "Online" olarak ayarlarsan başlangıçta kontrolleri böyle gösterir. Oyun sırasında kontrolleri kontrolcü şemasıyla göstermiyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğin gibi yapmışım kapattım