Furkan_1453
Centipat

Her dakika yeni bir GTA 5 konusu açılıyor ne zaman biter bu konular?

Her dakika yeni bir GTA 5 konusu açılıyor ne zaman biter bu konular?
Adamlar soru soruyor seninde problemin olduğunda sende sorarsın şu anki bütün oyuncuların global olarak konusu bu buraya millet muhabbet için değil sorun çözmek için giriyorlar.
Bir an önce bitse iyi olur. Millet hile sormak için buraya akın ediyor çünkü. Bir kaç hafta sonra hüüü ban yedim diye ağlamaya gelirler bu sefer.
Hileyi yapan arkadaşımdı. Sadece Rockstar'ın kurunun yanında yaşı da yakmasını eleştirmiştim. Direkt kafama para yağdırmaya başladı durmasını rica ettim ama durmamıştı. Bu arada terbiyeni takınırsan sevinirim.Başlık: Hile açmadığım halde 1 aylık ban yedim.
Açıklama: Arkadaşımla GTA 5 oynarken arkadaşımın hile açtığını fark ettim kafama para yağdırdı ama bende ban yedim o da ban yedi oysa ki hile açmamıştım.
Technopat nibbas:
Eki Görüntüle 567114
Neyden bahsettiğini anlamadım!Hileyi yapan arkadaşımdı. Sadece Rockstar'ın kurunun yanında yaşı da yakmasını eleştirmiştim. Direkt kafama para yağdırmaya başladı durmasını rica ettim ama durmamıştı. Bu arada terbiyeni takınırsan sevinirim.
Ben şunu demeye çalıştım. Hile yapıp da buraya ağlamaya gelenlerden değilim yani.Neyden bahsettiğini anlamadım!. Sadece canlandırma yaptım size söylediğim bir şey yok sadece ban konuları açılır yazdınız diye mesajınızı alıntıladım. Size hitap etmedim burda
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.