GTA 5 konuları ne zaman sona erer?

Furkan_1453

Centipat
Her dakika yeni bir GTA 5 konusu açılıyor ne zaman biter bu konular?

Her dakika yeni bir GTA 5 konusu açılıyor ne zaman biter bu konular?

Adamlar soru soruyor seninde problemin olduğunda sende sorarsın şu anki bütün oyuncuların global olarak konusu bu buraya millet muhabbet için değil sorun çözmek için giriyorlar.

Adamlar soru soruyor seninde problemin olduğunda sende sorarsın şu anki bütün oyuncuların global olarak konusu bu buraya millet muhabbet için değil sorun çözmek için giriyorlar.

Sürekli aynı oyunun konuları açılması ve çözümlerinin de benzer olması hiç kimsenin okumadığını gösteriyor az okusalar konu açmalarına bile gerek kalmaz.

Bir an önce bitse iyi olur. Millet hile sormak için buraya akın ediyor çünkü. Bir kaç hafta sonra hüüü ban yedim diye ağlamaya gelirler bu sefer.

Başlık: Hile açmadığım halde 1 aylık ban yedim.
Açıklama: Arkadaşımla GTA 5 oynarken arkadaşımın hile açtığını fark ettim kafama para yağdırdı ama bende ban yedim o da ban yedi oysa ki hile açmamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileyi yapan arkadaşımdı. Sadece Rockstar'ın kurunun yanında yaşı da yakmasını eleştirmiştim. Direkt kafama para yağdırmaya başladı durmasını rica ettim ama durmamıştı. Bu arada terbiyeni takınırsan sevinirim.

Neyden bahsettiğini anlamadım! . Sadece canlandırma yaptım size söylediğim bir şey yok sadece ban konuları açılır yazdınız diye mesajınızı alıntıladım. Size hitap etmedim burda .

Neyden bahsettiğini anlamadım! . Sadece canlandırma yaptım size söylediğim bir şey yok sadece ban konuları açılır yazdınız diye mesajınızı alıntıladım. Size hitap etmedim burda .
Ben şunu demeye çalıştım. Hile yapıp da buraya ağlamaya gelenlerden değilim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…