GTA 5 konuları ne zaman sona erer?

GTA V ücretsiz olduğu için bu gayet normal. İsteyen herkes aynı konu olmamak şartıyla GTA V başlığı altında konu açabilir bence. Ancak bir süre daha devam edecektir diye düşünüyorum.

Bir an önce bitse iyi olur. Millet hile sormak için buraya akın ediyor çünkü. Bir kaç hafta sonra hüüü ban yedim diye ağlamaya gelirler bu sefer.

Kimse hile sormuyor hataları soruyorlar kardeşim.

Nedense benim hiç gözüme GTA V konusu çarpmadı. Ancak GTA V'e çocukların akın edeceğini düşünüp, bunu ''Konu Dışı'' bölümüne açanların konularını görüyorum. Üstelik bu konuları da açanlar muhtemelen on sekiz yaşını doldurmamışlardır. Çok kısa şekilde, hile vb. yardım talep etmediği sürece herkes konu açabilir. Forumun amacı budur, güncelliğini korumalıdır. Memnun olmayanlar sağ üst köşeden çıkış yapabilirler. Asıl bu tarz saçma soru içeren konular açılmamalı. Corona yüzünden forumun içerik kalitesi resmen yerlerde sürünüyor.

Haklısınız gözlerim kör olmuş galiba ama yine de hile hakkında soru sormaya gelmişler işte

Moderötörler ya da konuyu görünüme çıkartanlar engelleyebilir bu bir çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…