Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Dosya Ekleri resim_2023-11-27_184533706.png 1,3 MB · Görüntüleme: 152
Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli.
Çözüm crqdles 27 Kasım 2023 Uygulamaya gir çık yapın. Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla...
Uygulamaya gir çık yapın. Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla...
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Kasım 2023 #2 Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız hesap farklı olabilir, kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız hesap farklı olabilir, kontrol ettiniz mi?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.816 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 Uygulamaya gir çık yapın. Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Uygulamaya gir çık yapın. Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla...
KS KS Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #4 crqdles dedi: Uygulamaya gir çık yapın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi, teşekkür ederim. Kaanolovski dedi: Oynadığınız hesap farklı olabilir, kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, başka hesabım yok zaten. Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Uygulamaya gir çık yapın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi, teşekkür ederim. Kaanolovski dedi: Oynadığınız hesap farklı olabilir, kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, başka hesabım yok zaten.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 27 Kasım 2023 #5 https://www.epicgames.com/help/tr/epic-games-store-c5719341124379/baslatici-destegi-c5719357217435/epic-games-baslaticisi-sorunlarini-giderme-a5720215069211?sessionInvalidated=true Bu siteye gir web önbellek temizleme kısmı var aynen uygula. Ben yaptım düzeldi benimki. Artı 0 Eksi
https://www.epicgames.com/help/tr/epic-games-store-c5719341124379/baslatici-destegi-c5719357217435/epic-games-baslaticisi-sorunlarini-giderme-a5720215069211?sessionInvalidated=true Bu siteye gir web önbellek temizleme kısmı var aynen uygula. Ben yaptım düzeldi benimki.
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Çözümler 8 27 Kasım 2023 #6 Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba Epic önbelliğini temizleyipte açarsanız sorununuz çözülecek. Sağ alt köşedeki sistem tepsisi simgesine sağ ve ardından Çık'a tıklayarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık. Windows tuşu + R'ye bas, "%localappdata%" yaz ve ardından Enter'a basarak bir Dosya Gezgini penceresi aç. Epic Games Launcher klasörünü aç. Saved klasörünü aç. Webcache klasörüne tıkla ve ardından sil. (İsteğe bağlı) webcache_4147 adlı bir klasör varsa onu da sil. Bilgisayarını yeniden başlat ve Epic Games Başlatıcısı'nı yeniden çalıştır. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Creezs dedi: Epic Games'te önceden bedava aldığım GTA 5'i yükleyemiyorum. 'kullanılamıyor' diyor, aynısı Fortnite için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba Epic önbelliğini temizleyipte açarsanız sorununuz çözülecek. Sağ alt köşedeki sistem tepsisi simgesine sağ ve ardından Çık'a tıklayarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık. Windows tuşu + R'ye bas, "%localappdata%" yaz ve ardından Enter'a basarak bir Dosya Gezgini penceresi aç. Epic Games Launcher klasörünü aç. Saved klasörünü aç. Webcache klasörüne tıkla ve ardından sil. (İsteğe bağlı) webcache_4147 adlı bir klasör varsa onu da sil. Bilgisayarını yeniden başlat ve Epic Games Başlatıcısı'nı yeniden çalıştır.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.816 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #7 Creezs dedi: Düzeldi, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçen aynı hatayı almıştım bende... Artı 0 Eksi
Creezs dedi: Düzeldi, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçen aynı hatayı almıştım bende...