GTA 5 Kullanılmış Kod Hatası

Selamlar ben çok önceden CD'li şekilde GTA almıştım 2015 yılı olması lazım o ara kurdum oynadım dün gece tekrar kurayım dedim şu an indiriliyor 30 GB kadar fakat Social Club'dan onaylama yapmak istedim kod kullanılıyor hatası verdi.

purcshe.PNG

Böyle diyor fakat purchase dediğim zaman kodu kabul etmiyor şimdilik oyun iniyor CD üzerinden fakat CD kaybedersem ne yapacağım?

Ekran Alıntısı321.PNG

Ama burada da gözüküyor ne yapmam lazım CD'leri kaybedersem oyunu nereden indirebilirim veya Steam vs aktarabilir miyim?
/güncel dün gece yazmıştım konuyu yardımcı olabilecek var mı

Son düzenleme:
Bunun içi Rockstar launcher çıkardı. Social club hesabınızı giriş yapıp, rahatça indirebilirsiniz. Launcher çıkarmadan önce de, GTA V için özel indirme bağlantısı vardı.
Önceden oynadığınızda, anahtarı tanılmadığınız Social club, oyun kaydediliyor. Yani ilk social club hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Eğer yeni bir Social club açıtıysanız, yeni oyun almanız gerekiyor.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı