CSharpGurur Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar GTA 5'i kurdum fakat açmaya çalıştığımda social club girme kısmı geldiğinde yanıt vermiyor deyip kapanıyor yardım ! (GTA 5 orjinal) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2015
Arkadaşlar GTA 5'i kurdum fakat açmaya çalıştığımda social club girme kısmı geldiğinde yanıt vermiyor deyip kapanıyor yardım ! (GTA 5 orjinal)
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Haziran 2015 #2 Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.Sistem özellikleriniz nedir ?
CSharpGurur Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #3 Sistem özelliklerim yetiyor. Ekran kartınıda güncelledim. Windows Update'leri yaptım bu sefer kapanmıyor ama o loading kısmı sonsuza dek sürüyor. Bilgisayarım garantiden gelmeden önce çalışıyordu lütfen yardım edin @MF Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2015
Sistem özelliklerim yetiyor. Ekran kartınıda güncelledim. Windows Update'leri yaptım bu sefer kapanmıyor ama o loading kısmı sonsuza dek sürüyor. Bilgisayarım garantiden gelmeden önce çalışıyordu lütfen yardım edin @MF
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 26 Haziran 2015 #4 Sistem özelliklerini yazmadığınız sürece destek alamayacaskınız. Hatta 1 hafta da ceza aldınız sırf bu yüzden. 1 hafta sonunda sistem özelliklerini ve ekran kartı sürücü sürümünüzü yazın. Olay Görüntüleyicisine de göz atabilirsiniz sorunu saptamak için.
Sistem özelliklerini yazmadığınız sürece destek alamayacaskınız. Hatta 1 hafta da ceza aldınız sırf bu yüzden. 1 hafta sonunda sistem özelliklerini ve ekran kartı sürücü sürümünüzü yazın. Olay Görüntüleyicisine de göz atabilirsiniz sorunu saptamak için.