GTA 5 Legacy "entering story mode" ya da "entering online mode" ekranında takılıp kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Ekran kartı
rx 6700xt
İşlemci
amd ryzen 5 5600x
Epic Games'ten almıştım yaklaşık 1 yıl önce hiçbir sıkıntı yoktu. FPS oyunlarına kafa yormaya başlayınca 2 ay falan hiç girmedim canım sıkıldı. Story de araba sürmek istedim açtım oyunu ama entering story mode ekranında takılı kaldı açılmadı. Hem de belki PC yavaştır deyip 1 saat aralıksız açık bıraktım eve geri geldiğimde hala açılmamıştı sildim yükledim aynı sonuç. Sildim yine aynı sonuç tam 4 defa silip yükledim bu sabah tekrar yükledim ve açılmadı. Sonra yeni çıkan Enhanced halini indirdim açıldı ama grafikler berbat ve pikseller elle sayılıyor grafik ayarlarım maximum RT oldugu halde berbattı. Legacy daha güzeldi ve onu oynamak istiyorum. Bu yüzden biri bana yardımcı olsun internette gezen ayarları sil yükle ya da V-Sync ayarını 2 yap falan hepsini denedim olmadı yine de ban yediğimi de düşünmüyorum. Story mode bile açılmamıştı yardım eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…