Benim arkadaşlarım Legacy versiyonunda oynuyor, ama ben hesabımı Enhanced versiyonuna geçirdim. Şimdi Legacy indirirsem oynayabilir miyim? Sıfırdan başlarsam sıkıntı olmaz.
Benim arkadaşlarım legacy versiyonunda oynuyor, ama ben hesabımı Enhanced versiyonuna geçirdim. Şimdi legacy indirirsem oynayabilir miyim? Sıfırdan başlarsam sıkıntı olmaz.
Bildiğim kadarıyla Enhanced geçirilen hesap geri Legacy aktarılamıyor. Yanlışsam düzeltin beni, belki yeni bir karakter ile oynanabilir ama Enhanced sürümde kazanılan her şeyi geri Legacy geçirilemiyor diye biliyorum. Eski hesabınızı en son geçirirken nasıl bıraktıysanız ona döner.
Bildiğim kadarıyla Enhanced geçirilen hesap geri legacy aktarılamıyor. Yanlışsam düzeltin beni, belki yeni bir karakter ile oynanabilir ama Enhanced sürümde kazanılan her şeyi geri legacy geçirilemiyor diye biliyorum.
Sıfırdan başlamıyorsun bildiğim kadarıyla. İki sürümde farklı olduğu için, bir sürümde oynarsan diğerine ilerleme kaydedilmiyor sadece. Yani Enhanced'da oynarsan Legacy'e ya da Legacy'de oynarsan Enhanced'a ilerleme kaydedilmez.
Sıfırdan başlamıyorsun bildiğim kadarıyla. İki sürümde farklı olduğu için, bir sürümde oynarsan diğerine ilerleme kaydedilmiyor sadece. Yani Enhanced'da oynarsan Legacy'e ya da Legacy'de oynarsan Enhanced'a ilerleme kaydedilmez.