GTA 5 Legacy mi Enhanced mi?

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba önceden yoktu yeni gelmiş Launcher'e, legacy sanırım eski sürüm bende yüklü zaten. Ben GTA 5'i sadece Online modu için oynuyorum enhanced nedir? Ve enhanced geliştirilmiş sürümde Online modu var mı? İndireyim mi?
Geliştirilmiş sürüm olarak geçiyor ama Online modu var mı bilmiyorum ve neler değişti neler geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da geldi henüz güncellemedim.

DLSS, FSR, Ray Tracing gibi yeni teknolojiler geldi. GTA+ özelliği, yeni araçlar, iyileştirmeler vesaire.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izleyerek detaylara ulaşabilirsin.

Yeni bilgisayar alma zamanı gelmiş GTA 5 içinde gibi

Açıkçası çok sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum ancak çıkarabilir.

Benim emektar RX 570 anca götürüyordu artık hiç götürmez sanırım bir RTX alma sırası bana da geldi.

5 Mart tarihinde herkese açık olarak gelecek güncelleme. PS5 için gelen GTA güncellemeleri, yeni arabalar görevler ve grafik zımbırtılarını içeriyor. Bende legacy olan versiyonu silip enchaned olanı mı indirsem diye düşünüyorum çünkü ikisi de 90GB oyunu baştan indireceksem eski versiyonunu sileyim bari.

Güncelleme olarak gelmeyecek miydi bu?
Şimdi bunu indirirsek eski oyunu silebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…