GTA 5 Legacy son sürümüne mod önerisi

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu anda oyunun 3442 sürümündeyim, yani en güncel sürüm legacy versiyon. Menyoo'yu kurdum. Ama farklı modlar da kurmak istiyorum ama 3442 sürümüne pek mod yok gibi görünüyor, hangi modlar uyar bu 3442 sürümüne?

Hatırladığım kadarıyla oyun sürümünden çok mod kurma kütüphanelerinin sürümü önemliydi.
  • Script Hook V
  • OpenIV
  • Menyoo veya Native Trainer
  • Community Script Hook V .NET
Bunların kurulumuna YouTube'dan bakabilirsiniz. Sizde zaten Menyoo var Native Trainer kurmanıza gerek yok. Menyoo daha iyi bir trainer.

Üsttekileri kurduktan sonra size önerdiğim modlar bunlar;

Şehirdeki mekanları gerçekte olan mekanlar ile değiştiriyor. Ek olarak bazı detaylar ekliyor oyuna en beğendiğim modlardan birisi.

Adı üstünde silah seslerini gerçekçi yapıyor.

Gerçekçi ölüm animasyonları ekliyor.

Gerçekçi kan modu. Üstteki ölüm animasyonlarını yapan kişinin önerdiği mod.

Silaha sekme ekliyor.

Bu modu denemedim çalışır mı bilmiyorum. Ama güzel gözüküyor isterseniz kurabilirsiniz.

Bu attığım modların kurumlarını YouTube'daki rehberlerden veya içlerinden çıkan "readme.txt" dosyalarından yardım alarak kurun yoksa sorun yaşamanız muhtemel. Araba modları içinde OpenIV programı işinizi görür. Zaten internette dolu rehber var. Ek olarak çok fazla Add-On araba modu kurarsanız oyun açılmıyor onu da belirteyim. Bunun için Add-On sınırını kaldıran bir mod yüklemeniz gerekli aklınızda bulunsun. Daha indirilecek çok mod var ama kafanız karışmasın diye atmadım. Zaten yakında rehber niteliğinde bir şey yapacağım. İsterseniz sizi de etiketleyebilirim rehberi atınca.​

Ragdoll Overhaull modunu nasıl v3442 için kuracağım? O sürüm için yok diye biliyorum ama.

Ragdoll Overhaull modunu nasıl v3442 için kuracağım? O sürüm için yok diye biliyorum ama.
Sürüm farketmiyor, oynanış modu olarak LSPDFR'a ve grafik modu olarak Natural Vision Evolved'a da bakabilirsiniz.

Sürüm farketmiyor, oynanış modu olarak LSPDFR'a ve grafik modu olarak Natural Vision Evolved'a da bakabilirsiniz.
Hocam bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın. Üstteki arkadaşın önerdiği Gorem'up Blood moduda her sürüm için geçerli midir? Onuda kurmayı düşünüyorum. Veya sizin önerebileceğiniz her sürüme uyacak bir kan modu varsada iyi olabilir.

Sanırım evet, .oiv dosyasını OpenIV'ye atıp mods klasörünü seçin, sıkıntı olursa mods klasörünü silebilirsiniz.

Dediğimiz gibi sürümün pek önemi yok. Sıkıntı çıksa bile OpenIV'de yedekleme özelliği var. Size mods klasörünü yedekleyeyimmi diye sorar program, orada evet demeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…