Hatırladığım kadarıyla oyun sürümünden çok mod kurma kütüphanelerinin sürümü önemliydi.
- Script Hook V
- OpenIV
- Menyoo veya Native Trainer
- Community Script Hook V .NET
Bunların kurulumuna YouTube'dan bakabilirsiniz. Sizde zaten Menyoo var Native Trainer kurmanıza gerek yok. Menyoo daha iyi bir trainer.
Üsttekileri kurduktan sonra size önerdiğim modlar bunlar;
This mod is WIP (Work In Progress). Feel free to join Discord server here https://discord.gg/2kq8CEN Current version of the mod contain: Freeway Signs (almost every in LA)Santa Monica Pier SignHollywood SignBeverly Hills SignAMC Theatre in Santa MonicaUrban Outfitters in Santa MonicaReal...
Şehirdeki mekanları gerçekte olan mekanlar ile değiştiriyor. Ek olarak bazı detaylar ekliyor oyuna en beğendiğim modlardan birisi.
Description: Ever wanted to turn GTA 5's default C tier weapon sounds into something more AAA-like dramatic? You've found the right mod! New sounds from Insurgency Sandstorm, Call Of Duty Modern Warfare 2019, Battlefield franchise and other military-oriented games will certainly fill the gap in...
Adı üstünde silah seslerini gerçekçi yapıyor.
GTA V was the most dissappointing when it came to Euphoria including games. RDR and Max Payne 3 were the best and IV didn't come much behind. What I've done is bring GTA V to the same level or close to what those two games represent of the Euphoria real-time ragdolls. Much work was involved to...
Gerçekçi ölüm animasyonları ekliyor.
Always felt like gta's gore wasn't fully utilized so I decided to try and improve it. What does this mod do? -Better entry and exit wounds on player and peds ( Entry smaller, exit bigger) -Better draw distance for splatters and wounds -Improved soak effect on clothing -Increased blood splatter...
Gerçekçi kan modu. Üstteki ölüm animasyonlarını yapan kişinin önerdiği mod.
1.5b Hotfix - Fixes GunRecoil.ini, the script was picking up decimals as normal numbers. 1.0 meant 10. Not anymore. Inspired by Cass' request. Update 1.5 - Reworked the tilted recoil - Removed the effect in vehicles - Removed the effect in any throwable weapon, only guns should trigger it...
Silaha sekme ekliyor.
Sorry for my bad English. This mod will give you a completely different first-person shooter experience. It's like Call Of Duty series.Right-clicking will be different from the original zoom view.Due to time haste, I don't have a screenshot about Right-clicking view. Also,i made improvement...
Bu modu denemedim çalışır mı bilmiyorum. Ama güzel gözüküyor isterseniz kurabilirsiniz.
Bu attığım modların kurumlarını YouTube'daki rehberlerden veya içlerinden çıkan "readme.txt" dosyalarından yardım alarak kurun yoksa sorun yaşamanız muhtemel. Araba modları içinde OpenIV programı işinizi görür. Zaten internette dolu rehber var. Ek olarak çok fazla Add-On araba modu kurarsanız oyun açılmıyor onu da belirteyim. Bunun için Add-On sınırını kaldıran bir mod yüklemeniz gerekli aklınızda bulunsun. Daha indirilecek çok mod var ama kafanız karışmasın diye atmadım. Zaten yakında rehber niteliğinde bir şey yapacağım. İsterseniz sizi de etiketleyebilirim rehberi atınca.