RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.577 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Donanımım yetiyor. 1 gün önce takır takır oynarken şimdi ise hata yüzünden atıyor çözümü nedir?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Haziran 2021 #2 RFCkuso dedi: Donanımım yetiyor. 1 gün önce takır takır oynarken şimdi ise hata yüzünden atıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Orjinal mi? Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Donanımım yetiyor. 1 gün önce takır takır oynarken şimdi ise hata yüzünden atıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Orjinal mi?
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.577 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 UserHakan dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 RFCkuso dedi: Donanımım yetiyor. 1 gün önce takır takır oynarken şimdi ise hata yüzünden atıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... GTA 5 Story Mode çalışmayı durdurdu hatası bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Donanımım yetiyor. 1 gün önce takır takır oynarken şimdi ise hata yüzünden atıyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... GTA 5 Story Mode çalışmayı durdurdu hatası bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Haziran 2021 #5 RFCkuso dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir çözüm yolu olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 RFCkuso dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam orijinal sanmıştım. Orijinal değilse nasıl online girebilirsiniz ki zaten? Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam orijinal sanmıştım. Orijinal değilse nasıl online girebilirsiniz ki zaten?
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.577 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #7 GroveMeet dedi: Pardon hocam orijinal sanmıştım. Orijinal değilse nasıl Online girebilirsiniz ki zaten? Genişletmek için tıkla... Altta loading story yazıyor. Artı 0 Eksi
GroveMeet dedi: Pardon hocam orijinal sanmıştım. Orijinal değilse nasıl Online girebilirsiniz ki zaten? Genişletmek için tıkla... Altta loading story yazıyor.