GTA 5 LSPDFR hangi pluginsleri kurmak gerek?

Hocam geri dönüş yaptım oyuna ilk attığınız mod paketi hala geçerlimi?

Sıkıntı çıkmaz fakat o listedeki modların çoğu outdated yani LSPDFR'ın 2 sürüm önceki buildinden daha eski modlar, bunlar LSPDFR crash sıklığınızı arttırır. Oyuna girdiğinizde herhangi bir crash aldığınızda GTA V klasörünüzdeki RagePluginHook.log dosyasını buraya gönderin hangi pluginleri kaldırmanız gerektiğini söylerim, bu kanalı kendi oyununuzu modlamak için değil sadece izlemek için kullanmanızı tavsiye ederim.
Hocam bende o listedeki modları yükledim ilk yüklediğimde crash yemedim sonra bir modu kaldırmak istedim becermedim oyunu tekrar yüklüyorum da o listedeki modların hepsi Lcpdfr gibi modun orijinal sitelerinin linkini veriyor yani en son sürüm oyun tekrar indiği zaman o modları ve sizin attıklarınızı kursam sorun yaşar mıyım? Bir çakışma falan olur mu?

Bir de hocam sizce oyunu Türk polisi kaplamalarıyla mı oynamak daha keyifli olur yoksa LSPD olarak mı? Ya da siz nasıl oynuyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam bende o listedeki modları yükledim ilk yüklediğimde crash yemedim sonra bir modu kaldırmak istedim becermedim oyunu tekrar yüklüyorum da o listedeki modların hepsi Lcpdfr gibi modun orijinal sitelerinin linkini veriyor yani en son sürüm oyun tekrar indiği zaman o modları ve sizin attıklarınızı kursam sorun yaşar mıyım? Bir çakışma falan olur mu?

Bir de hocam sizce oyunu Türk polisi kaplamalarıyla mı oynamak daha keyifli olur yoksa LSPD olarak mı? Ya da siz nasıl oynuyorsunuz?
Sorun yaşarsanız yazabilirsiniz, bana Türk polisi olarak oynamak daha keyifli geliyor.

Sorun yaşarsanız yazabilirsiniz, bana Türk polisi olarak oynamak daha keyifli geliyor.
Valla o mesajı yazdığımdan beri öyle modlar yükledim ki oradaki modlarla oyun acayip yavan gelir şuan. Ben de Türk olarak oynuyorum ve oyundaki her şeyi de Türkleştirmeye çalışıyorum.

Tek sorunum Radar modu yükleyince bir kaç plugin bozuldu radar modunu silmem gerekecek sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı