GTA 5 LSPDFR mod önerisi

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba GTA 5 LSPDFR modlarını kuruyorum. Merak ettiğim modlardan birtanesi de aşağıdaki ekran görüntüsün de olan status kısmı. Bu modu nereden bulabilirim?

1741142348122.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba GTA 5 LSPDFR modlarını kuruyorum. Merak ettiğim modlardan birtanesi de aşağıdaki ekran görüntüsün de olan status kısmı. Bu modu nereden bulabilirim?

Eki Görüntüle 2438112
Immersive Dispatch moduna ait fakat uzun zaman önce kısmen Grammar Police'in içine taşındı yani kendi sitesinden indiremezsiniz. Artık indirilemediği için bendeki dosyayı paylaşmamda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim bir sorum daha var normal de pullover yapmak için siren yakmak vs gerekiyor videolar da görüyorum ama hangi mod olduğunu bulamadım önerin var mıdır?

Immersive dispatch moduna ait fakat uzun zaman önce kısmen Grammar Police'in içine taşındı yani kendi sitesinden indiremezsiniz. Artık indirilemediği için bendeki dosyayı paylaşmamda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim bir sorum daha var normal de pullover yapmak için siren yakmak vs gerekiyor videolar da görüyorum ama hangi mod olduğunu bulamadım önerin var mıdır?
Soruyu tam anlamadım sanırım ama bu LSPDFR'ın kendisinde bulunan bir özellik, sirenleri açıp aracın arkasında shift basmanız gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı