kraqwn Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 GTA 5'te LSPDFR modu, ardından stop the ped modu kurdum. Oyuna girdiğimde sol altta İngilizce bir şekilde mod kuruldu diyor. Ama F4 basıp "load plugin" dediğimde mod çıkmıyor. Atadığım tuş ile de mod menü açamıyorum. Yardım eder misiniz?
GTA 5'te LSPDFR modu, ardından stop the ped modu kurdum. Oyuna girdiğimde sol altta İngilizce bir şekilde mod kuruldu diyor. Ama F4 basıp "load plugin" dediğimde mod çıkmıyor. Atadığım tuş ile de mod menü açamıyorum. Yardım eder misiniz?
M.Bedirhan Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #2 Gta/plugins yoluna mı yüklediniz ?
kraqwn Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #3 M.Bedirhan dedi: Gta/plugins yoluna mı yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Pluginsden LSPDFR klasörünün içine attım.
M.Bedirhan dedi: Gta/plugins yoluna mı yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Pluginsden LSPDFR klasörünün içine attım.
M.Bedirhan Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #4 Yüklediğiniz yol doğru. Atadığınız tuşu değiştirmeyi tuşa iki kere yada uzun basmayı dener misiniz ?
kraqwn Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #5 M.Bedirhan dedi: Yüklediğiniz yol doğru. Atadığınız tuşu değiştirmeyi tuşa iki kere ya da uzun basmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tuşu sırayla Z ve N ye atadım ve dediklerinizi yaptım yine de çalışmadı.
M.Bedirhan dedi: Yüklediğiniz yol doğru. Atadığınız tuşu değiştirmeyi tuşa iki kere ya da uzun basmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tuşu sırayla Z ve N ye atadım ve dediklerinizi yaptım yine de çalışmadı.
M.Bedirhan Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #6 Releases · alexguirre/RAGENativeUI Contribute to alexguirre/RAGENativeUI development by creating an account on GitHub. github.com Dosyayı indirip oyunun bulunduğu yere atıp tekrar dener misiniz ?
Releases · alexguirre/RAGENativeUI Contribute to alexguirre/RAGENativeUI development by creating an account on GitHub. github.com Dosyayı indirip oyunun bulunduğu yere atıp tekrar dener misiniz ?
kraqwn Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #7 M.Bedirhan dedi: Releases · alexguirre/RAGENativeUI Contribute to alexguirre/RAGENativeUI development by creating an account on GitHub. github.com Dosyayı indirip oyunun bulunduğu yere atıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı. NPC'nin yanına gidip Z ye iki kere bastım, 1 kere bastım sonra basılı tuttum ama olmadı. M.Bedirhan dedi: Releases · alexguirre/RAGENativeUI Contribute to alexguirre/RAGENativeUI development by creating an account on GitHub. github.com Dosyayı indirip oyunun bulunduğu yere atıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Stopthepad.ini dosyasının tuş ayarlamaları nasıl olmalı? Son düzenleme: 26 Temmuz 2025
M.Bedirhan dedi: Releases · alexguirre/RAGENativeUI Contribute to alexguirre/RAGENativeUI development by creating an account on GitHub. github.com Dosyayı indirip oyunun bulunduğu yere atıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı. NPC'nin yanına gidip Z ye iki kere bastım, 1 kere bastım sonra basılı tuttum ama olmadı. M.Bedirhan dedi: Releases · alexguirre/RAGENativeUI Contribute to alexguirre/RAGENativeUI development by creating an account on GitHub. github.com Dosyayı indirip oyunun bulunduğu yere atıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Stopthepad.ini dosyasının tuş ayarlamaları nasıl olmalı?