GTA 5 manuel Update nasıl yapılır?

MystreKey

Hectopat
Arkadaşlar GTA 5 sorun var bu sorunu çözmek için manuel Update yapmam gerekiyormuş. Bu olayı nasıl yapabilirim? İnternetten bayağı baktım bulamadım. GTA 5'in dosyasındaki gta.exe'yi silmem falan mı gerekiyor? Adminler falan yardımcı olursanız sevinirim. Sorunum çok can sıkmaya başladı. Update etmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu hangi platform üzerinden aldınız?

Steam'dan aldım yıllar önce. Sıkıntı yoktu ilk aldığımda fakat Epic Games oyunu bedava verdiği zaman sıkıntı çıkmaya başladı şu an hem harita yüklenmiyor ben ilerledikçe yükleniyor bazen karakter uçuyor bazen harita yüklense bile yine "err-GFX-D3D-init" hatası veriyor ne zaman vereceği belli olmuyor. Bahsettiklerim sadece ve sadece Online için geçerli normal story mode de sıkıntı yok.

İlk olarak Harita yüklenmeme durumu size özel değil, ben hatta benden alakasız bir çok kişide var bu durum, İkinci olarak dosya doğrulamayı denediniz mi? belki hatanız düzelir o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…