yamacxx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Merhaba. İnternetteki tüm çözümleri denedim yine de olmadı. Benim GTA 5'in masaüstü simgesi gözükmüyor. Beyaz dosyada kaldı. Ben ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2021
Merhaba. İnternetteki tüm çözümleri denedim yine de olmadı. Benim GTA 5'in masaüstü simgesi gözükmüyor. Beyaz dosyada kaldı. Ben ne yapabilirim?
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #2 Oyunu Steam veya Epic Games'ten satın mı aldın. Artı 0 Eksi
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #3 Gta 5 logosunu tekrardan indirim özelliklerden istediğin logoyu koyabilirsin. Artı 0 Eksi
İmajiner Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 8 Temmuz 2021 #4 Oyunun dosyasını bulmaya çalış, oyunun resmine sahip uygulamayı masaüstüne gönder. Otomatik olarak kısayol oluşacaktır. Artı 0 Eksi
Oyunun dosyasını bulmaya çalış, oyunun resmine sahip uygulamayı masaüstüne gönder. Otomatik olarak kısayol oluşacaktır.
KS KS yamacxx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #5 Micheal_ De_Santa dedi: Oyunu Steam veya Epic Games'ten satın mı aldın. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. İmajiner dedi: Oyunun dosyasını bulmaya çalış, oyunun resmine sahip uygulamayı masaüstüne gönder. Otomatik olarak kısayol oluşacaktır. Genişletmek için tıkla... O da olmadı. SpaceBoi dedi: GTA 5 logosunu tekrar indirim özelliklerden istediğin logoyu koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
Micheal_ De_Santa dedi: Oyunu Steam veya Epic Games'ten satın mı aldın. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. İmajiner dedi: Oyunun dosyasını bulmaya çalış, oyunun resmine sahip uygulamayı masaüstüne gönder. Otomatik olarak kısayol oluşacaktır. Genişletmek için tıkla... O da olmadı. SpaceBoi dedi: GTA 5 logosunu tekrar indirim özelliklerden istediğin logoyu koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.