Y Yh4kash Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Epic Games'den GTA 5 yükledim masaüstünde Rockstar Games var sadece oraya girip açıyorum ama direk GTA 5 masaüstünde gözükmüyor ne yapmalıyım?
Epic Games'den GTA 5 yükledim masaüstünde Rockstar Games var sadece oraya girip açıyorum ama direk GTA 5 masaüstünde gözükmüyor ne yapmalıyım?
Lindorie Miriel Megapat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Epic Games Launcher'i açın. Kütüphaneye girin. Oyunun altında 3 nokta göreceksiniz. Ona tıklayıp "Masaüstüne kısayol oluştur / Create shortcut to desktop" seçeneğine tıklayın. Olması lazım. Artı 1 Eksi
Epic Games Launcher'i açın. Kütüphaneye girin. Oyunun altında 3 nokta göreceksiniz. Ona tıklayıp "Masaüstüne kısayol oluştur / Create shortcut to desktop" seçeneğine tıklayın. Olması lazım.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 18 Aralık 2021 #3 Oyunun dosya konumundan kısayol oluşturun. Program Files/Epic Games/Gta 5 klasöründen Artı 0 Eksi
Lindorie Miriel Megapat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #4 DaynusSafa dedi: Oyunun dosya konumundan kısayol oluşturun. Program Files/Epic Games/Gta 5 klasöründen Genişletmek için tıkla... O şekilde oluşan kısayol çalışmaz. Launcher üzerinden başlatılması gerektiği yönünde hata verir muhtemelen. Artı 0 Eksi
DaynusSafa dedi: Oyunun dosya konumundan kısayol oluşturun. Program Files/Epic Games/Gta 5 klasöründen Genişletmek için tıkla... O şekilde oluşan kısayol çalışmaz. Launcher üzerinden başlatılması gerektiği yönünde hata verir muhtemelen.
iAlp03 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 734 Çözümler 3 18 Aralık 2021 #5 Epic Games'teki Gta 5 sadece Epic Games'ten açılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi