GTA 5 Mavi Ekran Sorunu

caglarmesci

Kilopat
  1. Öncelikle merhaba. Ben mavi ekran hatası alıyorum ama soruna cevap bulamadım. Bu arada Windows 7 64 Bit sistemim.

Örnek vereyim: GTA 5 launchera tıkladım 10 saniye bekledim ve mavi ekran hatası ardından PC reset attı.

İnternetten araştırdım bilgisayarımdan reset atma tiki falan o işlemedi. Burada bir bilgisayarcı var diskleri birleştir onlarda sorun vardır dedi.

Ben diskleri birleştirdim ve format attim olmadı.
  2. Bu arada durduk yere almadım hiç ama çok yük bindirdim bir keresinde o zaman aldım onun dışında uygulama açarken sadece.
  3. Bir de lütfen adminlere sesleniyorum Windows 10 kurun demeyin ben Windows 7 seviyorum ve kurmayacağım, lütfen Windows 10 kur yazmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurmadığın sürece destek de alamayacaksın.

Windows 7 seviyorum ve kurmayacağım, lütfen Windows 10 kur yazmayin.
Windows 10 kur!

Hayatında 2 saatten fazla başka bir işletim sistemi kullanmayan birisi söyler ''Ben Windows 7'yi seviyorum''u. Windows 7'nin desteği bitmiş, devri bitmiş hala Windows 7'den bahsediyorsun..

En hızlı, en stabil ve en güncel olan Windows sürümü olan Windows 10'a geçme vaktin artık gelmiştir.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Zaten biraz Windows 10 kullansan sana Windows 7 çok yavaş gelecek.
Windows 10 = Jet
Windows 7 = Traktör

Windows 10'a geç, Windows 7 genelde GTA 5 kaldırmıyor.
(İzlenimlerime göre)
Bi'kaç sene sonra Windows 7'nin desteği bitince ne yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…