RelaxGO Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 01:54 #1 Aradığımda “ı am otherwise occupied so call back later you heard “ diyor ve telefonu kapatıyor acaba sorun nedir, bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 02:04
Aradığımda “ı am otherwise occupied so call back later you heard “ diyor ve telefonu kapatıyor acaba sorun nedir, bilen varsa yardım edebilir mi?
Çözüm RelaxGO Perşembe 17:05 Arabayı garaja gonderdim sonra aradım actı Hepinize cok teşekkür ederim yardım ettiğiniz ıcın adamsınız
Arabayı garaja gonderdim sonra aradım actı Hepinize cok teşekkür ederim yardım ettiğiniz ıcın adamsınız
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 1 Perşembe 02:21 #2 RelaxGO dedi: Aradığımda “ı am otherwise occupied so call back later you heard “ diyor ve telefonu kapatıyor acaba sorun nedir, bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Başka servere geç düzelir. Artı 0 Eksi
RelaxGO dedi: Aradığımda “ı am otherwise occupied so call back later you heard “ diyor ve telefonu kapatıyor acaba sorun nedir, bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Başka servere geç düzelir.
JackCooper Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 840 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri INNO3D 3060 R5500 Gigabyte A520MH Windows 10 Pro Delta RGB Kasa Gamebooster Fire Storm Razer Deathadder V2 Mini Asus VG279QA Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 08:00 #3 Düzeldi mi? Artı 0 Eksi
KS KS RelaxGO Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 08:31 #4 lieys dedi: Başka servere geç düzelir. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Artı 0 Eksi
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.712 Çözümler 11 Perşembe 08:33 #5 Ulaşılması zor biryerdeysen öyle der. Şehir içi veya yol a çık öyle ara veya konum değiştir. Artı 0 Eksi
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 08:50 #6 RelaxGO dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... M ye basıp motorcu kulübü ya da şirkete girip araçlar kısmından bir tane araba çağırmayı dene gelirse konum değiştir. Artı 0 Eksi
RelaxGO dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... M ye basıp motorcu kulübü ya da şirkete girip araçlar kısmından bir tane araba çağırmayı dene gelirse konum değiştir.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.433 Makaleler 6 Çözümler 511 Yer İstanbul Perşembe 09:47 #7 Cebinizde para var mı? Eve gidip araba yerinde duruyor mu diye baktınız mı? Artı 0 Eksi
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 09:48 #8 Vavien. dedi: Cebinizde para var mı? Eve gidip araba yerinde duruyor mu diye baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu açmıyormuş direkt. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Cebinizde para var mı? Eve gidip araba yerinde duruyor mu diye baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu açmıyormuş direkt.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.433 Makaleler 6 Çözümler 511 Yer İstanbul Perşembe 11:44 #9 Telefonu açıyor, seçenek sunmadan konuşup kapatıyor. Ben de yaşadım. Ben yaşadığımda para yoktu. İnternette garaja girip arabaları yükleyince düzeldi diyenler olmuş. Teslimat yapılamayacak bir yerde ise farklı şey söylüyor. Artı 0 Eksi
Telefonu açıyor, seçenek sunmadan konuşup kapatıyor. Ben de yaşadım. Ben yaşadığımda para yoktu. İnternette garaja girip arabaları yükleyince düzeldi diyenler olmuş. Teslimat yapılamayacak bir yerde ise farklı şey söylüyor.
KS KS RelaxGO Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:55 #10 Eskilerdenn dedi: Ulaşılması zor biryerdeysen öyle der. Şehir içi veya yol a çık öyle ara veya konum değiştir. Genişletmek için tıkla... yoldada olmuyor LasTSHoT_0 dedi: M ye basıp motorcu kulübü ya da şirkete girip araçlar kısmından bir tane araba çağırmayı dene gelirse konum değiştir. Genişletmek için tıkla... m den araba cağırmayı denemedim ama denerim Artı 0 Eksi
Eskilerdenn dedi: Ulaşılması zor biryerdeysen öyle der. Şehir içi veya yol a çık öyle ara veya konum değiştir. Genişletmek için tıkla... yoldada olmuyor LasTSHoT_0 dedi: M ye basıp motorcu kulübü ya da şirkete girip araçlar kısmından bir tane araba çağırmayı dene gelirse konum değiştir. Genişletmek için tıkla... m den araba cağırmayı denemedim ama denerim