RelaxGO Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 01:54 #1 Aradığımda “ı am otherwise occupied so call back later you heard “ diyor ve telefonu kapatıyor acaba sorun nedir, bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 02:04
Aradığımda “ı am otherwise occupied so call back later you heard “ diyor ve telefonu kapatıyor acaba sorun nedir, bilen varsa yardım edebilir mi?
Çözüm RelaxGO Perşembe 17:05 Arabayı garaja gonderdim sonra aradım actı Hepinize cok teşekkür ederim yardım ettiğiniz ıcın adamsınız
Arabayı garaja gonderdim sonra aradım actı Hepinize cok teşekkür ederim yardım ettiğiniz ıcın adamsınız
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:57 #11 RelaxGO dedi: Yoldada olmuyor. Mden araba cağırmayı denemedim ama denerim. Genişletmek için tıkla... Sigorta şirketini aramayı dene belki araban patladıysa falan bug a girmiş olabilir. Artı 0 Eksi
RelaxGO dedi: Yoldada olmuyor. Mden araba cağırmayı denemedim ama denerim. Genişletmek için tıkla... Sigorta şirketini aramayı dene belki araban patladıysa falan bug a girmiş olabilir.
KS KS RelaxGO Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:05 #12 Arabayı garaja gonderdim sonra aradım actı Hepinize cok teşekkür ederim yardım ettiğiniz ıcın adamsınız Artı 0 Eksi Çözüm
Arabayı garaja gonderdim sonra aradım actı Hepinize cok teşekkür ederim yardım ettiğiniz ıcın adamsınız