GTA 5 Menyoo menüsü F8 ile açılmıyor

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
GTA 5'te Menyoo kurdum Türkçe yama son sürüm ancak object spooner diye bir yerde açılıyor mod menü Player, Player vehicle ve benzerleri yok.

Son düzenleme:
Hocam F8 2 kere bastım zaten aktif diye bir şey çıkıyor ancak F8'e basınca açılmıyor F9 ile giriyorum menüye girdiğimdede object spooner menüsü geliyor.

En son sürümü mü indirdiniz?

Düzeldi hocam çık gir yapınca sağ olun.

Anlamadım gene olmadı çevrımdışı modda oynuyorum onun için mi ki? F8'e 2 kere basıyorum ama hızlıca gidiyor F8'e basınca olmuyor.

@Hamleyn

menyoo.log da bunu aldım.
Eğer bunu okuyorsanız, Menyoo başlatılamıyor demektir.

Lütfen Script Hook V ve bir ası yükleyicisi (Open IV uygulaması aracılığıyla kullanılabilir) yüklü olduğundan emin olun.

Her ikisi de yüklüyse, aşağıdaki günlükleri kontrol edin:

asiloader.log - aşağıdaki girdiyi içermelidir.
Ası: "[kurulum yolu]\grand theft Auto v\menyoo. Asi" yükleniyor.
"Menyoo. Asi" => [HEX Değeri]

ScriptHookV.log - aşağıdaki girdiyi içermelidir.
[Zaman Damgası] başlatma: 'Menyoo. Asi' betiği kaydediliyor ([Hex Değeri])
[Zaman Damgası] başlatma: 'Menyoo. Asi' ek betik iş parçacığı kaydediliyor ([Hex Değeri])
[Zaman Damgası] çekirdek: 'Menyoo. Asi' ([Hex Değeri]) iş parçacığı başlatıldı, ID [int] etkin 1
[Zaman Damgası] çekirdek: 'Menyoo. Asi' ([Hex Değeri]) iş parçacığı başlatıldı, ID [int] etkin 1
[Zaman Damgası] çekirdek: Başlatılıyor 'Menyoo. Asi' için main() ([Hex Değeri]), id [int]

Bu dosyalardan herhangi biri eksikse ve/veya Menyoo hakkında bilgi göstermiyorsa, lütfen üçünün de kurulumunu kontrol edin.

Son düzenleme:

Hocam bu kadar bilgim yok üzgünüm hiç sorun yaşamadım kendisi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…