GTA 5 Menyoo mod menu ile neler yapılır?

SRLACHİA

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'i uzun zaman oynayıp bitirdim. Oyunum crack oldugu için Online oynayamiyorum. Kendime açık dünyada takılıyorum ama bir farklılık lazım. GTA 5'te Menyoo mod menu ile eğlenceli neler yapılır? Veya tavsiye ettiğiniz GTA 5 modları nelerdir?

arabaları ve yayaları oluşturmanıza olanak tanıyan araç ve yaya seçenekleri sunar. Ayrıca size tüm silahlar için hileler veren bir silah seçeneği vardır. Ayrıca, oyun oynarken ışık efektlerini değiştirmek için hava ve ışık seçeneklerinde ince ayar yapmanızı sağlayan bir hava durumu seçeneğine de sahiptir. Son olarak oyunu kaydetmek isterseniz ışınlanma seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ve burada yazmayan daha fazlasıda var.

Bir bakmışsın Iron Man olmuşsun gökdelenlerin tepesinde uçuyorsun bir bakmışsın Hulk olmuşsun arabaları fırlatıyorsun. Hatta Los Santos'u komple değiştirebilirsin binaları yolları ağaçları... Aklına ne gelirse
Mod kurulumu da çok kolay merak etme. İndiriyorsun dosyaları GTA 5 klasörüne atıyorsun hepsi bu. Ha bir de Script Hook V diye bir şey var onu da kurman lazım modları çalıştırmak için. Hadi kolay gelsin.

Güvenilir bir mod indirme site tavsiyesi alabilirmiyim?

YouTube'a gir oradan ara orada kolay bulursun ben eskiden yüklerdim şu an nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…