T TahaTR Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Ben Menyoo mod menüsünü story modeye ekledim ve eşyaların yerlerini değiştirdiğimiz. Spoon olabilir çok bilgim yok kısma F9 ile giriyoruz fakat ben bunu F6 yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2022
Ben Menyoo mod menüsünü story modeye ekledim ve eşyaların yerlerini değiştirdiğimiz. Spoon olabilir çok bilgim yok kısma F9 ile giriyoruz fakat ben bunu F6 yapmak istiyorum. Nasıl yaparım?
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 menyoostuff > "MenyooConfig.ini" yapılandırma dosyasını not defteri ile aç. (birlikte aç komutuyla) daha sonra resimdeki "SpoonerModeHotkey = 120" olan yeri 117 olarak değiştir. "Keyboard=F9" olan kısmı da F6 olarak değiştir. Son olarak not defterini kaydederek kapat. Son düzenleme: 27 Kasım 2022
menyoostuff > "MenyooConfig.ini" yapılandırma dosyasını not defteri ile aç. (birlikte aç komutuyla) daha sonra resimdeki "SpoonerModeHotkey = 120" olan yeri 117 olarak değiştir. "Keyboard=F9" olan kısmı da F6 olarak değiştir. Son olarak not defterini kaydederek kapat.