GTA 5 Menyoo'da saved vehicles kısmını açarken "Script Hook V error" hatası veriyor

efesssx

Decapat
Daha fazla  
Menyoo en güncel versiyon (V3179) kullanıyorum, ve oyunda V3179 sürümünde. Sürüm açısından sıkıntı yok, ama saved vehicles kısmını her açtığımda Script Hook V error diye hata veriyor ve GTA 5 kapanmıyor ama Menyoo kapanmış oluyor. Menyoo. Asi bilmem ne diyor. Bir destek olabilir misiniz bilen biriniz varsa. (hatanın fotoğrafı temsilidir, aynısı.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 80
ScriptHookV'nin son sürüm olduğundan ve modları doğru şekilde kurduğunuzdan emin misiniz? dinput8.dll ve ScriptHookV.dll oyunun ana klasörüne yapıştırılır. ScriptHookV ile birlikte dinput8.dll dosyası gelir, bu dosya aynı zamanda ASI Loader görevi yapar. Bu dosyanın düzgün çalıştığından emin olmanız gerekmekte. Bazı durumlarda bu dosya bozulabilir, bu nedenle silip yeniden ScriptHookV kurmayı deneyin. Belki de bazı modlarla çakışıyordur. Veyahutta "Saved Vehicles" klasöründe bir dosya bozuk olabilir. Bu klasörü bir yere yedekleyip ardından içindeki dosyaları teker teker geri yükleyerek hangi dosyadan kaynaklandığını tespit edebilirsin.

@TwistyJead

Script Hook V'nin son sürüm olduğundan ve modları doğru şekilde kurduğunuzdan emin misiniz? dinput8.dll ve ScriptHookV.dll oyunun ana klasörüne yapıştırılır. Script Hook V ile birlikte dinput8.dll dosyası gelir, bu dosya aynı zamanda ASI Loader görevi yapar. Bu dosyanın düzgün çalıştığından emin olmanız gerekmekte. Bazı durumlarda bu dosya bozulabilir, bu nedenle silip yeniden Script Hook V kurmayı deneyin. Belki de bazı modlarla çakışıyordur. Veyahut "Saved Vehicles" klasöründe bir dosya bozuk olabilir. Bu klasörü bir yere yedekleyip ardından içindeki dosyaları teker teker geri yükleyerek hangi dosyadan kaynaklandığını tespit edebilirsin.

Desteğin için teşekkür ederim, ben direk düz mantık başka bir trainer daha yükledim her şeyi Menyoo'dan yapıyorum araba kaydetmeyi X'den (adı aklıma gelmedi) yapıyorum :D beyin bedava

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı