GTA 5 mi almalıyım yoksa GTA 6'yı mı bekleyeyim?

Muhammet Soysal

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi akşamlar. Yeni bir bilgisayar aldım. Halihazırda oyun yok. Benim ilk oynayacağım ve en sevdiğim oyun GTA 5. Steam'de şu an da 271 TL. Almayı düşünüyorum. Ama asıl soru şu ki GTA 6 çıkacak deniliyor. Eğer ki şimdi GTA 5'i alırsam GTA 6'yı alamam çünkü oyunlara verecek o kadar bütçem maalesef ki yok. GTA 5'i 271 TL'ye alırsam bir 400 TL'ye daha oyun alabilirim. Sorum şu ki GTA 5 mi alayım yoksa GTA 6 mı bekleyeyim. Daha once 7 yıl boyunca PS 4 de GTA 5 vardı zaten bu bilgiyi belirtmek istedim ama hala GTA 5'ten vaz gecemiyorum.😂😂

O zaman gta 6 1.500 civarı gibi bir şey olacak fiyatını bilmiyordum şuan da ciksa da alamıyormuşum 😂😂
1500 olursa çok iyi hocam. Şuan GTA 6 için düşünülen satış miktarı 150 dolarmış biz buna 100 dolar dersek bile şuan ki dolar kurundan 2800TL falan yapıyor GTA 6'nın 2024 sonlarına doğru çıkacağını düşünürsek 1500 olması bile imkansız.

1500 olursa çok iyi hocam. Şu an GTA 6 için düşünülen satış miktarı 150 dolarmış biz buna 100 dolar dersek bile şu anki dolar kurundan 2800TL falan yapıyor GTA 6'nın 2024 sonlarına doğru çıkacağını düşünürsek 1500 olması bile imkansız.

Vallahi bir oyunada 2.800 civarı vermem. Gereksiz pahalı olur. Tabii bizim ekonomiyide göz önünde bulundurursak...

Merhaba, iyi akşamlar. Yeni bir bilgisayar aldım. Halihazırda oyun yok. Benim ilk oynayacağım ve en sevdiğim oyun GTA 5. Steam'de şu an da 271 TL. Almayı düşünüyorum. Ama asıl soru şu ki GTA 6 çıkacak deniliyor. Eğer ki şimdi GTA 5'i alırsam GTA 6'yı alamam çünkü oyunlara verecek o kadar bütçem maalesef ki yok. GTA 5'i 271 TL'ye alırsam bir 400 TL'ye daha oyun alabilirim. Sorum şu ki GTA 5 mi alayım yoksa GTA 6 mı bekleyeyim. Daha once 7 yıl boyunca PS 4 de GTA 5 vardı zaten bu bilgiyi belirtmek istedim ama hala GTA 5'ten vaz gecemiyorum.😂😂

GTA 5 al GTA 6 2025'ten aşağıya çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı