EFEGULHAN Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 RAM Kingston CL16 3200 SSD veya HDD modeli Kioxia 1 TB M.2 SSD 3400/3200 Ekran kartı RTX 4060 Anakart Gigabyte H610M İşlemci i5 12400F Malum, şu anda Epic Games'te indirimde olan GTA 5 ve Bannerlord arasindan hangisini almalıyım?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 Bence Bannerlord al sararsa çok uzun saatler geçirebilirsin.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 Fiyatları ne kadar? Eşit olduğunu varsayıyorum ben GTA 5 derim. İçerik çok daha fazla çünkü Bannerlord'a göre. İkisinin türü farklı. Daha önce deneyimlemediyseniz önce MB Warband oynamayı deneyin isterseniz.
Fiyatları ne kadar? Eşit olduğunu varsayıyorum ben GTA 5 derim. İçerik çok daha fazla çünkü Bannerlord'a göre. İkisinin türü farklı. Daha önce deneyimlemediyseniz önce MB Warband oynamayı deneyin isterseniz.
EFEGULHAN Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 Nieagerams dedi: Fiyatları ne kadar? Eşit olduğunu varsayıyorum ben GTA 5 derim. İçerik çok daha fazla çünkü Bannerlord'a göre. İkisinin türü farklı. Daha önce deneyimlemediyseniz önce MB Warband oynamayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... GTA 5 aldım, hem kardeşim çok seviyor hem de mutlu olmasini istedim gönlüm Bannerlord'dan yanaydı ama yapacak bir şey yok mutlu olsun fırıldak
Nieagerams dedi: Fiyatları ne kadar? Eşit olduğunu varsayıyorum ben GTA 5 derim. İçerik çok daha fazla çünkü Bannerlord'a göre. İkisinin türü farklı. Daha önce deneyimlemediyseniz önce MB Warband oynamayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... GTA 5 aldım, hem kardeşim çok seviyor hem de mutlu olmasini istedim gönlüm Bannerlord'dan yanaydı ama yapacak bir şey yok mutlu olsun fırıldak