Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 GTA 5 garaj satın almak istiyorum ve Michael'ı açmam lazımmış nasıl açılıyor?
KS KS Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 ahmet can balcı dedi: Hikayede ilerledikçe soygunlardan para geliyor. Önce birkaç soygunu bitirmenizi daha sonra borsaya girmenizi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hikayede kazanılan para serbest moda aktarılıyor mu? Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Hikayede ilerledikçe soygunlardan para geliyor. Önce birkaç soygunu bitirmenizi daha sonra borsaya girmenizi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hikayede kazanılan para serbest moda aktarılıyor mu?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #12 Eymen9282 dedi: Hikayede kazanılan para serbest moda aktarılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten serbest mod hikaye modu oluyor. Burak Oyunda izlemeyi en kısa sürede bırakın. Online ve Hikaye modu farklı modlar ve bağlantıları yok. Artı 0 Eksi
Eymen9282 dedi: Hikayede kazanılan para serbest moda aktarılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten serbest mod hikaye modu oluyor. Burak Oyunda izlemeyi en kısa sürede bırakın. Online ve Hikaye modu farklı modlar ve bağlantıları yok.
KS KS Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #13 ahmet can balcı dedi: Hocam zaten serbest mod hikaye modu oluyor. Burak oyunda izlemeyi en kısa sürede bırakın. Online ve hikaye modu farklı modlar ve bağlantıları yok. Genişletmek için tıkla... Zaten izlemiyorum. Ama oyunu anlamamıştım. Görev nasıl alınır falan. Şimdi çözdüm. Trevoru açacağım. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Hocam zaten serbest mod hikaye modu oluyor. Burak oyunda izlemeyi en kısa sürede bırakın. Online ve hikaye modu farklı modlar ve bağlantıları yok. Genişletmek için tıkla... Zaten izlemiyorum. Ama oyunu anlamamıştım. Görev nasıl alınır falan. Şimdi çözdüm. Trevoru açacağım.