Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 Kankalar iyi öğlenler mod kuracaktım ama D diskine kurulu ve D diskinde çok az yer kaldı bende GTA C diskinde değil ama C'ye kursam modlar çalışır mı?
Kankalar iyi öğlenler mod kuracaktım ama D diskine kurulu ve D diskinde çok az yer kaldı bende GTA C diskinde değil ama C'ye kursam modlar çalışır mı?
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #2 Ygzz34 dedi: Kankalar iyi öğlenler mod kuracaktım ama D diskine kurulu ve D diskinde çok az yer kaldı bende GTA C diskinde değil ama C'ye kursam modlar çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Modu zaten gta5in dosyalarının içine atman gerekiyor. Nasıl çalışması mümkün olur ki. Artı 0 Eksi
Ygzz34 dedi: Kankalar iyi öğlenler mod kuracaktım ama D diskine kurulu ve D diskinde çok az yer kaldı bende GTA C diskinde değil ama C'ye kursam modlar çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Modu zaten gta5in dosyalarının içine atman gerekiyor. Nasıl çalışması mümkün olur ki.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #3 Ygzz34 dedi: Kankalar iyi öğlenler mod kuracaktım ama D diskine kurulu ve D diskinde çok az yer kaldı bende GTA C diskinde değil ama C'ye kursam modlar çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de GTA dosyalarının içine atman gerek. İstersen GTA'yı C diskine taşı. Artı 0 Eksi
Ygzz34 dedi: Kankalar iyi öğlenler mod kuracaktım ama D diskine kurulu ve D diskinde çok az yer kaldı bende GTA C diskinde değil ama C'ye kursam modlar çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de GTA dosyalarının içine atman gerek. İstersen GTA'yı C diskine taşı.