dogukanGzc
Picopat
GTA 5 Hulk modu kurdum. Oyunu oynayabiliyorum fakat 15 - 30 dakika sonra oyundan atıyor.
Normal GTA 5 oynarken oyundan atmıyorsa mod ile alakalı bir problemdir farklı mod araştırabilirsiniz.
Olabilir, normal oynarken atmıyorsa moddan kaynaklıdır. Bazı modlar problem çıkartabiliyor.Mod 3095 ve öncesi sürüm içinmiş ondan olabilir mi?
Olabilir, normal oynarken atmıyorsa moddan kaynaklıdır. Bazı modlar problem çıkartabiliyor.
Bilgim yok, yeni konu açabilirsiniz.Hocam mod çok fazla dosya içerdiği için silemiyorum, nasıl silebilirim? Tek tek silmem zaman alır.
OIV dosyası ile kurmadıysanız GTA V Mod Remove Tool ile silebilirsiniz, OIV değilse yardım etmem için modun linkini göndermeniz gerek.Hocam mod çok fazla dosya içerdiği için silemiyorum, nasıl silebilirim? Tek tek silmem zaman alır.
ÖİV dosyası ile kurmadıysanız GTA V Mod Remove Tool ile silebilirsiniz, ÖİV değilse yardım etmem için modun linkini göndermeniz gerek.
3095 sürümü için olan bir modun crash vermesi tabii ki normal, 10 ay öncesinin sürümü. Güncel modlar bile bazen sebepsiz yere crash verir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.