GTA 5 mod kurulduktan sonra oyuna girmiyor

GriffithHater

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB 2 Fan

İşlemci 12th Gen Intel(R) Core (TM) i5-12400F, 2500 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci

Temel Kart Ürünü H610M H V2 DDR4

(RAM) 32,0 GB

Ekran: MSI Optix MAG275R2
Merhaba, GTA 5'te rageuphoria modu kurmayı denedim Open IV ile ilgili her şeyi de yaptım, fakat böyle bir hatayla karşılaştım çözümünü bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-10_233930964.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 67
Hocam bilgisayarınızda Rockstar game Launcher programını bulup tıklayıp oradan sağ üstte yer alan setting kısmından BattlEye kısmına tıklayıp kapatıp tekrar dener misiniz?

Hocam bilgisayarınızda Rockstar game Launcher programını bulup tıklayıp oradan sağ üstte yer alan setting kısmından BattlEye kısmına tıklayıp kapatıp tekrar dener misiniz?

Hocam çok sağ olun işe yaradı size bu saate rahatsızlık verdiğim içim kusura bakmayın ek bir şey daha soracağım GTA 5 Online oynamak istediğimde Open IV'dan bu modu kapatıp
Üstüne BattlEye'i aktif etmeme gerek var mı yoksa sadece Open IV olur mu?

Hiç sorun yok elimden ne gelirse (modu kapatıp BattlEye aktif etmeniz daha sağlıklı olur iyi geceler dilerim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…