MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar GTA 5'e open 4'ten mod yükledim oyuna girdim hikaye modundayım fakat kaldığı yerden devam ediyor mod falan yok modu aktifmi etmem lazım nasıl edeceğim veya mod menüsümü var nasıl olacak yardım eder misiniz?
Arkadaşlar GTA 5'e open 4'ten mod yükledim oyuna girdim hikaye modundayım fakat kaldığı yerden devam ediyor mod falan yok modu aktifmi etmem lazım nasıl edeceğim veya mod menüsümü var nasıl olacak yardım eder misiniz?
W world Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 750 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 Ne modu yuklediniz araba falan mı? F8 ile Menyoo modu menüsü çıkar. Oradan yüklediğiniz modu cagirirsiniz.
Ne modu yuklediniz araba falan mı? F8 ile Menyoo modu menüsü çıkar. Oradan yüklediğiniz modu cagirirsiniz.
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 world dedi: Ne modu yuklediniz araba falan mı? F8 ile Menyoo modu menüsü çıkar. Oradan yüklediğiniz modu cagirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod menüsünü nasıl açacağım oyunda ekstra bir şey bulamadım modla alakalı menüsünden mi açılıyor manüsünü nasıl açacağım.
world dedi: Ne modu yuklediniz araba falan mı? F8 ile Menyoo modu menüsü çıkar. Oradan yüklediğiniz modu cagirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod menüsünü nasıl açacağım oyunda ekstra bir şey bulamadım modla alakalı menüsünden mi açılıyor manüsünü nasıl açacağım.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2024 #4 Trainer modundan bahsediyorsan F8 tuşu ile açılıyor.