Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 21 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar selam. Gerçek hayatta ki arabaları oyunda görmek çok istiyordum. Hatta vardı bir yerde fakat bulamadım bana araba paketi ve gerçekcilik modu önerebilir misiniz? Sistemim şu şekilde: GTX 1660S. Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM.
Arkadaşlar selam. Gerçek hayatta ki arabaları oyunda görmek çok istiyordum. Hatta vardı bir yerde fakat bulamadım bana araba paketi ve gerçekcilik modu önerebilir misiniz? Sistemim şu şekilde: GTX 1660S. Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM.
Çözüm berke097 21 Ağustos 2022 GTA 5 Redux Modding Advanced - More than just a graphics overhaul. gta5redux.com GTA 5 Araç Modları - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Grafik ve araç modları.
GTA 5 Redux Modding Advanced - More than just a graphics overhaul. gta5redux.com GTA 5 Araç Modları - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Grafik ve araç modları.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 21 Ağustos 2022 #2 GTA 5 Redux Modding Advanced - More than just a graphics overhaul. gta5redux.com GTA 5 Araç Modları - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Grafik ve araç modları. Artı 0 Eksi Çözüm
GTA 5 Redux Modding Advanced - More than just a graphics overhaul. gta5redux.com GTA 5 Araç Modları - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Grafik ve araç modları.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 21 Ağustos 2022 #3 berke097 dedi: GTA 5 Redux Modding Advanced - More than just a graphics overhaul. gta5redux.com GTA 5 Araç Modları - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Grafik ve araç modları. Genişletmek için tıkla... Mükemmelsiniz. Artı 0 Eksi
berke097 dedi: GTA 5 Redux Modding Advanced - More than just a graphics overhaul. gta5redux.com GTA 5 Araç Modları - GTA5-Mods.com tr.gta5-mods.com Grafik ve araç modları. Genişletmek için tıkla... Mükemmelsiniz.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 21 Ağustos 2022 #4 Everythink dedi: Mükemmelsiniz. Genişletmek için tıkla... O sizin mükemelliğiniz hocam. Redux sizin sisteminizde rahatça çalışması gerekiyor. Ben RX 570'li sistemde rahat oynayabiliyordum. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Mükemmelsiniz. Genişletmek için tıkla... O sizin mükemelliğiniz hocam. Redux sizin sisteminizde rahatça çalışması gerekiyor. Ben RX 570'li sistemde rahat oynayabiliyordum.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 21 Ağustos 2022 #5 berke097 dedi: O sizin mükemelliğiniz hocam. Redux sizin sisteminizde rahatça çalışması gerekiyor. Ben RX 570'li sistemde rahat oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bende çalışır diye düşünüyorum ve hemen koşarak kurmaya gidiyorum Artı 0 Eksi
berke097 dedi: O sizin mükemelliğiniz hocam. Redux sizin sisteminizde rahatça çalışması gerekiyor. Ben RX 570'li sistemde rahat oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bende çalışır diye düşünüyorum ve hemen koşarak kurmaya gidiyorum
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 21 Ağustos 2022 #6 Everythink dedi: Bende çalışır diye düşünüyorum ve hemen koşarak kurmaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... Mesajım neden rapor edildi anlamadım ama size iyi oyunlar hocam gelişmeleri bekliyorum. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Bende çalışır diye düşünüyorum ve hemen koşarak kurmaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... Mesajım neden rapor edildi anlamadım ama size iyi oyunlar hocam gelişmeleri bekliyorum.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 21 Ağustos 2022 #7 berke097 dedi: Mesajım neden rapor edildi anlamadım ama size iyi oyunlar hocam gelişmeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretledim ondan oldu hocam Artı 0 Eksi
berke097 dedi: Mesajım neden rapor edildi anlamadım ama size iyi oyunlar hocam gelişmeleri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretledim ondan oldu hocam
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 21 Ağustos 2022 #8 Everythink dedi: Çözüm olarak işaretledim ondan oldu hocam Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben çözüm raporlandığında Bu mesaj raporlandı olarak gözükmüyordu da ondan dedim. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Çözüm olarak işaretledim ondan oldu hocam Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben çözüm raporlandığında Bu mesaj raporlandı olarak gözükmüyordu da ondan dedim.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 21 Ağustos 2022 #9 berke097 dedi: Anladım hocam ben çözüm raporlandığında Bu mesaj raporlandı olarak gözükmüyordu da ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha sormak istiyorum modu kurmak için Open IV lazım değil mi? Artı 0 Eksi
berke097 dedi: Anladım hocam ben çözüm raporlandığında Bu mesaj raporlandı olarak gözükmüyordu da ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha sormak istiyorum modu kurmak için Open IV lazım değil mi?
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 23 Ağustos 2022 #10 Everythink dedi: Bir şey daha sormak istiyorum modu kurmak için Open IV lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama hocam güç olsun, evet gerekiyor. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Bir şey daha sormak istiyorum modu kurmak için Open IV lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama hocam güç olsun, evet gerekiyor.