GTA 5 Mod ve Trainer Kurmak

MasterKing

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,
1-) GTA V'te Mod kurarsam oyun sıkıntısız bir şekilde girebilir miyim? (hata vermeden)
2-) Trainer gibi şeyler oyunu bozar mı?
3-) Oyuna giriş yaparken Offline mod da mı giriş yapacağız?
4-) Trainer ve mod yükledim diyelim Online'a sorunsuz giriş yapabilir miyim? Yoksa Online'a girerken mod ve trainer'ı kaldırmam mı gerekiyor?

Not: Oyunum orijinaldir.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadar offline için yoksa onlinede ban yersin.
Bu linkteki videoda anlatıyordu kaldırmayıda bakabilirsin link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ediyorum videoyu beğeniyorum şimdi son bir sorum olacak yüklediğim modu nasıl kaldırabilirim? Online'da banlanmamak için?

Şimdi onu şöyle yapacaksın mod yapmadan önce dosyalarını yedekle sonra yedekleri at. Tamamdır.

Hatta benim yerime de oyna bende oynatcak PC yok sana iyi eğlenceler ve ironman modunu indirmeni öneririm. FPS mod harika veya bi mod var spiderman modu ve grapling modunu birleştirsen çok eğlenirsin. Ama dikkat et yedeklemeyi unutma ve çok mod yükleme çökebiliyor ve gta5-mods.com dan indir türkçe desteği var çok güzel. Neyse. İyi eğlenceler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı