ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 12 Kasım 2020 #1 Steam'den aldım ev hırsızlığı modu yükleyeceğim ama oyuna açınca hiçbir şey olmuyor. Oyunun dosyayısında hilenin dosyaları var ama sanırım görmüyor.
Steam'den aldım ev hırsızlığı modu yükleyeceğim ama oyuna açınca hiçbir şey olmuyor. Oyunun dosyayısında hilenin dosyaları var ama sanırım görmüyor.
HedefTayfun Picopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 124 12 Kasım 2020 #2 ÖLÜM HS cisi dedi: Steam'den aldım ev hırsızlığı modu yükleyeceğim ama oyuna açınca hiçbir şey olmuyor. Oyunun dosyayısında hilenin dosyaları var ama sanırım görmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürüm ile uyumlu değildir herhalde. Artı 0 Eksi
ÖLÜM HS cisi dedi: Steam'den aldım ev hırsızlığı modu yükleyeceğim ama oyuna açınca hiçbir şey olmuyor. Oyunun dosyayısında hilenin dosyaları var ama sanırım görmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürüm ile uyumlu değildir herhalde.
KS KS ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 12 Kasım 2020 #3 HedefTayfun dedi: Sürüm ile uyumlu değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım belki bir şey olur. ÖLÜM HS cisi dedi: Oyun dosyalarını doğruladım belki bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
HedefTayfun dedi: Sürüm ile uyumlu değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladım belki bir şey olur. ÖLÜM HS cisi dedi: Oyun dosyalarını doğruladım belki bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı.
KonuKilit Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer BruhKöy 12 Kasım 2020 #4 Buradaki video detaylı anlatıyor. Artı 0 Eksi
KS KS ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 13 Kasım 2020 #5 Silinen üye dedi: Buradaki video detaylı anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz videoya baktım aynı şeyleri yaptım genede olmadı. Kimse dönmeyecek sanırım. Son düzenleme: 13 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Buradaki video detaylı anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz videoya baktım aynı şeyleri yaptım genede olmadı. Kimse dönmeyecek sanırım.